PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO MANEKENKE: Scene strave i užasa, ISTRAGA hitno pokrenuta (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozna smrt zabezeknula javnost, hitna pomoć odmah došla na lice mesta!

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO MANEKENKE: Scene strave i užasa, ISTRAGA hitno pokrenuta (FOTO)

Foto: Instagram/masuimimax

Drama je zavladala Las Vegasom kada je 45-godišnja manekenka Masumi Maks pronađena mrtva u svojoj kući, što je brzo postalo glavna vest dana. Hitna pomoć je odmah reagovala nakon poziva policije, a prema informacijama sa portala "TMZ", smrt se ne smatra slučajnom. Istraga je odmah pokrenuta kako bi se rasvetlile okolnosti ovog tragičnog događaja, a javnost čeka na dalje detalje o ovom slučaju.

Kako se vest o Masuminoj smrti proširila, mnogi prijatelji, kolege i članovi porodice izražavaju svoje saučešće i opraštaju se od nje na društvenim mrežama. Njeni pratioci imaju priliku da se podsete njenih snimaka i fotografija, dok se tamošnja štampa bavi ovim tužnim događajem.

 

 

Masumi Maks je svoju karijeru započela 2000. godine i vrlo brzo postala popularna. Osvojila je srca publike svojim glumačkim umećem, a mnogi je pamte po ulozi u filmu "XXX: State of the Union" gde je glumila sa poznatim imenima kao što su Samjuel L. Džekson, Ajs KKjub i XZibit. Takođe, ostvarila je ulogu u filmu "Cornman: American Vegetable Hero" i "Giantess Battle Attack". Njen doprinos filmskoj industriji biće zauvek upamćen, a njeni fanovi će je pamtiti po svojim omiljenim ulogama.

Ovaj tragičan događaj ostavlja javnost u šoku, dok se istraga nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti vezane za smrt Masumi Maks. Svet mode i filmske industrije izgubio je talentovanu i voljenu ličnost, a njeno nasleđe će zauvek živeti kroz njena ostvarenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading