UMRLA POZNATA PEVAČICA NAKON OPERACIJE! Pamtićemo je po OVOM hitu (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdahnula u bolničkoj postelji!

UMRLA POZNATA PEVAČICA NAKON OPERACIJE! Pamtićemo je po OVOM hitu (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

Brazil je zavijen u crno nakon tragične smrti popularne pevačice Dani Li, koja je preminula u 42. godini nakon komplikacija usled liposukcije. Ova talentovana umetnica iza sebe je ostavila muža i sedmogodišnju ćerku, ostavljajući i svoje fanove u šoku i tuzi.

Nakon operacije liposukcije stomaka, leđa i smanjenja grudi, Dani je pretrpela komplikacije koje su zahtevale hitno prebacivanje u bolnicu u obližnjoj Kuritibi, gde je nažalost preminula. Njen suprug Marselo Mira izjavio je da je veoma potresen zbog gubitka, a telo preminule pevačice stiglo je u Macapu gde će u subotu biti održana sahrana.

Iako tačan uzrok komplikacija još nije utvrđen, javnost spekuliše o mogućim faktorima koji su doveli do ovog tragičnog ishoda, dok se istraga i dalje nastavlja.

Inače, Dani Li, čije je puno ime Danijela Fonseka Mačado, postala je nadaleko poznata u Brazilu nakon svoje hit pesme "Eu sou da Amazonia" (Ja sam sa Amazonka).Rođena je u Afui u amazonskoj džungli i već sa pet godina pokazala je svoj muzički talenat. Nakon što je učestvovala u talent šou-programu u svom rodnom gradu, preselila se u Macapu gde je osnovala brega žanr brazilske pop muzike - i grupu "Banda Sensacao". Godine 2008. upoznala je pesnika Osmara Đuniora, koji je postao njen producent i dao joj hit koji ju je doveo do slave.

Dani Li će zauvek ostati upamćena po svojoj muzici i doprinosu brazilskoj pop sceni. Njena poslednja pesma objavljena je pre samo dva meseca, ostavljajući nasleđe koje će živeti i dalje kroz njenu muziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading