PREMINULO POZNATO TV LICE: Uzrok smrti čuvenog voditelja ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

23.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica otkrila stravičan uzrok smrti!

PREMINULO POZNATO TV LICE: Uzrok smrti čuvenog voditelja ledi krv u žilama!

Foto: Credit: Jochen Siegle / Polaris / Profimedia

Voditelj Čarls Osgud, koji je vodio emisiju "CBS Sunday Morning" 22 godine i bio domaćin dugogodišnjeg radio šoua "The Osgood File", preminuo je u 91. godinu života.

CBS News je saopštio Osgudovu smrt danas, a prema informacijama njegovih najbližih, novinar i poznati voditelj je preminuo od demencije u svom domu u Nju Džersiju.

Osgud je radio u CBS News 45 godina pre nego što se povukao 2016. godine. Počeo je voditi "CBS Sunday Morning" 1994. godine, a prema podacima mreže, emisija je dostigla najviše ocene u poslednje tri decenije tokom njegovog vođstva.

Penzionisanje voditelja nije bilo iznenađenje za mnoge, s obzirom na Osgudovu zrelost, ali on je isticao da je rad na emisiji bio izuzetno radostan deo njegovog života.

- Već godinama ljudi, čak i prijatelji i porodica, pitaju me zašto to radim s obzirom na svoje godine - rekao je Osgud kada se povukao u 84. godini, te nastavio:

- To je jednostavno zato što mi je to bila radost. Ko ne bi želeo biti taj koji ima priliku predstaviti ove sjajne pripovedače, producente, pisce i druge koji su stvarali ovu divnu emisiju.

Osgud je, inače, osvojio tri "Daytime Emmy" nagrade tokom svoje karijere na "CBS Sunday Morning", a važio je za omiljenu TV ličnosti među gledaocima, jer su njegova harizma i profesionalnost obeležili su svaku emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
aman

23.01.2024 22:38

Preminuo u dubokoj starosti od demencije, šta tu ledi krv u žilama? Manite se tih naslova navlakuša, poštujte čitaoce, nije nam izvršena lobotomija!

Odgovori 10 1
Koji

24.01.2024 22:27

Naslov? A pitam se zašto je važno to da je neko premonuo u dubokoj starosti i voditelj koji 99% stanovnika ove zemlje nije ni čulo. Manite se toga ljudi!