JEZIVI DETALJI NESREĆE NAŠEG MUZIČARA: Zbog OVOGA je ostao MRTAV na licu mesta! Strava i užas (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako je nastradao srpski muzičar u saobraćajki na Obrenovačkom putu!

JEZIVI DETALJI NESREĆE NAŠEG MUZIČARA: Zbog OVOGA je ostao MRTAV na licu mesta! Strava i užas (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen, Društvene mreže

Na Obrenovačkom putu dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio naš poznati muzičar Dejan Mitrović. Nesreća se desila oko 21 čas kod Ostružnice, kada je na Dejana naleteo automobil koji je upravljala žena. Hitna pomoć je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta.

 

 

Prema rečima pevačice koja je bila dugogodišnja saradnica tragično nastradalog Dejana, do nesreće je došlo kada je ženi koja je prešla u Dejanovu traku ispao telefon u kolima. Ona se sagla da ga pronađe, skrenula je i direktno udarila u Mitrovićevo vozilo. Ovaj tragični događaj ostavio je iza sebe Dejanovu ženu i dvoje dece.

- Gospođi što je prešla u njegovu traku je zapravo ispao telefon u kolima i ona se sagla da ga pronađe, tako je skrenula i direktno udarila u Dejanov auto - ispričala je za Grand, a potom dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Dejan Mitrović umro u saobraćajnoj nesreći

- Ima ženu i dvoje dece koje je ostavio iza sebe. Mnogo mi je žao što se ovo dogodilo, ne mogu da dođem sebi. Znamo se dugo, sarađivali smo, zajedno smo odradili mnoge svirke. Bili smo u sjajnim odnosima! Uvek je bio divan kolega... Ma, niko nikada nije imao lošu reč da kaže za njega, bar koliko ja znam. Jedan korektan i kulturan muzičar, tako ga pamtim. Svaka saradnja nam je bila izuzetno lepa.

Podsećanja radi, prijatelji i brojni pripadnici estrade su u šoku nakon ove tragične vesti. Pevačica Marina Bogdanović izrazila je svoje duboko žaljenje i iznela sećanja na Dejana kao izuzetno duhovitog i omiljenog među kolegama i publikom. Njegova smrt ostavlja prazninu među pevačima i muzičarima, ali pre svega, među njegovom porodicom koja je sada suočena sa stravičnim gubitkom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Poginuo violinista Dejan Mitrović

- Dejan je bio kolega koji je uveseljavao i nas pevače i muzičare, ali i ljude koje smo mi zajedno došli da uveseljavamo. To se vidi i po brojnim snimcima da je bio izuzetno duhovit i omiljen među nama, a i kod ljudi gde smo nastupali. Imao je ženu i decu, i nek Bog da snage njegovim najbližima da prebole ovaj stravičan gubitak - rekla je Marina vidno uznemirena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovana

25.01.2024 17:07

Ova koleginica nema pojma, bitno da daje izjavu, a veze nema!! Dejan je iza sebe ostavio 3 ćerke i suprugu.