NAŠA PEVAČICA IMALA SAOBRAĆAJKU: Zaspala za VOLANOM, a kad se probudila NIČEGA se nije sećala!

Autor:

Zabava

23.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala joj glava na volan!

NAŠA PEVAČICA IMALA SAOBRAĆAJKU: Zaspala za VOLANOM, a kad se probudila NIČEGA se nije sećala!

Foto: shutterstock, Printscreen/https://www.youtube.com/@GrandMagazinTvGrand

Pevačica Matea Stanković nedavno je otvorila dušu i javno progovorila o saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre šest godina. U razgovoru, Matea je otkrila da je taj događaj označio prekretnicu u njenom životu, te da ga sada slavi kao drugi rođendan.

Naime, Stankovićeva je ispričala da je nepažnja i kombinacija terapija koje je tada koristila bila uzrok nesreće. Nakon operacije i uzimanja lekova protiv bolova, Matei je naglo pozlilo za volanom, te je jedva uspela da izbegne težu nesreću. Srećom, uspela je da reaguje na vreme i izbegne veće posledice, ali je automobil pretrpeo oštećenja.

- Imala sam operaciju tada, zapravo intervenciju, radila sam cirkon keramiku na zubima i imala sam neke silne anestezije tako da me ništa nije bolelo. Međutim, kada su anestezije popustile, popila sam dva leka protiv bolova i kada je to sve popustilo meni se jako prispavalo. Bila sam umorna i iscrpljena, više puta mi je padala glava - počela je priču Matea, a zatim otkrila zbog čega taj dan slavi kao drugi rođendan:

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GrandMagazinTvGrand

Matea Stanković imala saobraćajku

- I više se ničega ne sećam. Sva sreća, kada sam zaspala za volanom, ja sam pustila nogu sa gasa, inače da se desilo da sam dodala gas, ko zna šta bi bilo. Sreća u nesreći. Auto sam uništila, očešala sam celu stranu, ali samo je limarija bila u pitanju. Dovezla sam se do Beča, kažem B me čuvao. Ta jedna greška, glava u torbu, više nikad! Rekla sam prvi put sad kad mi padne glava, stajem na prvu pumpu i spavam.

Pevačica je istakla da je, iako iskusna vozačica, jedan trenutak nepažnje mogao skupo da je košta.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GrandMagazinTvGrand

Matea Stanković o saobraćajnoj nesreći

- Vozim baš dugo. I pre nego što sam dobila dozvolu, moj pokojni otac me je naučio da vozim, bukvalno sa četrnaest godina sam sela za volan. Mada, testove nisam položila iz prve, (smeh) ali vožnju jesam. Nisam bila lenja da učim, nego sam brza, pa sam hemijskom nešto prežvrljala i ispravljala neka pitanja, a to tako nije smelo! Testove sam iz drugog puta položila - istakla je Matea, prenosi Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading