PEVALI O KLANJU SRBA, POZIVALI NA MRŽNJU: Ovo je CRNA LISTA poznatih kojima je ZABRANJEN ulazak u našu zemlju (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je spisak poznatih ličnosti koje ne smeju ni da zakorače u Srbiju!

PEVALI O KLANJU SRBA, POZIVALI NA MRŽNJU: Ovo je CRNA LISTA poznatih kojima je ZABRANJEN ulazak u našu zemlju (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com, youtube/printscreen

Pevačica Selma Bajrami, nedavno je zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pri pokušaju ulaska u zemlju. Razlog za ovu zabranu leži u snimku gde je Selma pokazala dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. "velike Albanije", pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare", što je pored negativne reakcije javnosti dovelo i do zabrane njenog ulaska u Srbiju. Međutim, ona nije jedina poznata ličnost sa ovih prostora koja je stekla takvu vrstu zabrane.

Crnogorskoj pevačici Jadranki Barjaktarović je zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi jasno izmenila tekst numere, pevajući "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Ova odluka stupila je na snagu odmah nakon što se snimak njenog nastupa proširio na društvenim mrežama.

Ona je, kao i Selma, vraćena sa srpske granice, kada je iz Crne Gore krenula ka Beogradu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jadranka Barjaktarović

Starleti Soraji Vučelić je od 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, a razlog za to je što se njeno ime našlo na spisku osoba "bezbednosno opasnih po našu zemlju".

Njoj je, kako su mediji tada preneli, zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa zakonom o strancima. Ova odluka može biti doneta bez detaljnog obrazloženja, a osnov za zabranu ulaska stranim državljanima leži u potrebi zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Pevač Sadik Hasanović iz Srebrenika, koji se takmičio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", doživotno je zabranjen ulazak u Srbiju zbog skandaloznih detalja iz njegove prošlosti. Naime, kako je otkriveno, Sadik je bio simpatizer i veliki prijatelj sa ratnim zločincem Naserom Orićem, što je dovelo do ove odluke.

U 14. sezoni takmičenja, Sadik je impresionirao sve do finala. Nakon završetka takmičenja otkriveno je da je sa svojim ocem imao bend "Sateliti", a sa Orićem su pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Sadik Hasanović

Pevaču Alenu Mukoviću je u aprilu 2022. godine izrečena mera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od tri meseca, zbog toga što je, kako je on naveo, u našoj zemlji boravio neprijavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blic

23.01.2024 17:24

Vi stvarno bolujete od neizlječive bolesti Pa po zone vadim pevaljkama i cajkama ni bilo i biti će zabranjeno u sve okolne države i doći i pevati(vašom logikom)