POZNATO GDE SE NALAZI SELMA BAJRAMI: Evo šta se desilo sa pevačicom nakon što joj je ZABRANJEN ulazak u Srbiju (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dešava sa pevačicom nakon što je zadržana na aerodormu "Nikola Tesla"!

POZNATO GDE SE NALAZI SELMA BAJRAMI: Evo šta se desilo sa pevačicom nakon što joj je ZABRANJEN ulazak u Srbiju (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je došlo do incidenta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada je poznata bosanska pevačica Selma Bajrami zadržana prilikom pokušaja ulaska u Srbiju. Prema najnovijim informacijama iz bezbednosnih struktura, ona je nakon intervencije nadležnih organa odmah ukrcana u avion i vraćena u Sarajevo.

Naime, kontroverzna pevačica koja je nedavno pokazala dvoglavog urla, odnosno simbol tzv. "velike Albanije" na jednom od svojih nastupa, pokušala je da uđe u Srbiju, ali je prilikom sletanja zasutavljena u toj nameri, te hitno poslata nazad odakle je došla.

Republika

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla

Podsećanja radi, iako je Selma Bajrami izgradila svoju karijeru u Srbiji, nedavni incidenti u kojima je učestvovala doveli su do gubitka dela publike i osude brojnih kolega. Ona je krajem prošle godine tokom jednog nastupa pokazala simbol tzv. "velike Albanije", dvoglavog orla, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Iako se dugo spekulisalo da li će pevačiti biti zabranjen ulazak u Srbiju, do toga je ipak došlo, iako je ona neposredno nakon skandala istakla da se to neće desiti, te da će se vratiti na scenu u punom sjaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Selma Bajrami se oglasila na Instagramu pre pokušaja ulaska u Srbiju

- Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti. Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti! Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta. Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot... Selma se vraća u punom sjaju! Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila - rekla je Selma tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading