BAKA PRASE PROPAO KAO ŽETON! Lokali brze hrane mu ZATVORENI, dužan preko ŠEST MILIONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberovi restorani zatvoreni zbog vrtoglavih dugova, sve zatvoreno!

BAKA PRASE PROPAO KAO ŽETON! Lokali brze hrane mu ZATVORENI, dužan preko ŠEST MILIONA! (FOTO)

Foto: ST/B. Jovanović, youtube/printscreen

Poznati jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, proteklih godina pokrenuo je privatan biznis i otvorio nekoliko restorana brze hrane "Kod bake", međutim, kako je Republika uspela da sazna, oni su mahom zatvoreni zbog dugova koji dostižu cifru od 6.000.000 dinara, odnosno oko 50.000 evra. Firma je u blokadi poslednjih 28 dana.

Tragom ove informacije, posetili smo najpoznatije lokacije poznatog lanca restorana koji inače vodi "Asia Food" iz Beograda, uključujući one u ulicama Goce Delčeva, Bulevar Kralja Aleksandra i Tošin bunar, te se uverili da su svi objekti "pod katancem", te da u njima nema žive duše, dok na vratima nije stajalo nijedno obaveštenje da lokali ne posluju.

Inače, zvanični vlasnik poznatih restorana brze hrane nije Ilić, već Uroš Gligorijević, a jutjuber ga samo reklamira i služi kao zaštitno lice, mada upućeni kažu da ima nezvanično i vlasnički udeo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njim, kako bismo saznali njegovu stranu priče, ali on nije odgovarao na naše pozive na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Republika

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Restorani Bake Praseta zatvoreni

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da neki skandal prati restorane Bake Praseta. Naime, inspekcija je ranije već zatvarala njegove objekte, i to u Novom Sadu zbog kršenje zakonom propisanih sanitarnih uslova, ali i oglušenje o rešenje inspektora.

Početkom prošle godine, objekat na Tošinom bunaru je zapaljen molotovljevim koktelom, što je izazvalo požar u lokalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading