MARIJA ŠERIFOVIĆ SVE OBELODANILA: Postala majka, a sada otkrila ISTINU - Ovo je stiglo danas LIČNO za nju!

Autor:

Zabava

23.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila snimak koji je sve iznenadio.

MARIJA ŠERIFOVIĆ SVE OBELODANILA: Postala majka, a sada otkrila ISTINU - Ovo je stiglo danas LIČNO za nju!

Foto: instagram.com

Danas u Beogradu, poznatoj pevačici Mariji Šerifović stigao je specijalan poklon koji ju je oduševio. Radi se o hrani koju je dugo želela da proba, a stigla je direktno iz Zagreba, od njenog dugogodišnjeg prijatelja.

Ovaj gest dolazi u vreme kada je Marija nedavno ostvarila ulogu majke preko surogat majčinstva i dobila sina kojem je dala ime Mario. Očigledno je da se njeni prijatelji trude da je obraduju i ulepšaju još više ovo posebno životno poglavlje.

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović Instagram

 


Marija Šerifović je poznata po svojoj strasti prema hrani, a njeni fanovi često mogu videti slike jela i poslastica koje priprema na svojim društvenim mrežama. Osim što je talentovana pevačica, ona takođe uživa u kulinarstvu i istraživanju različitih kuhinja širom sveta. Stoga ne iznenađuje što ju je oduševio poklon koji je stigao iz Zagreba, poznatog po svojoj bogatoj kulinarskoj sceni.

Nakon što je javno podelila vest o dolasku svog sina Maria, Marija Šerifović je bila otvorena o svom iskustvu surogat majčinstva i radosti koju je osetila kada je prvi put zagrlila svog malenog sina. Njeni fanovi su bili dirnuti njenom iskrenošću i hrabrošću da podeli ovaj intimni deo svog života sa njima.


Prijatelji su oduvek igrali važnu ulogu u životu poznate pevačice, a ovaj poklon iz Zagreba je još jedan dokaz koliko joj znače bliski ljudi. Njihova podrška tokom ovog perioda tranzicije u ulozi majke je neprocenjiva, a gestovi poput ovog poklona dodatno ističu koliko je Marija voljena među svojim prijateljima.

Dolazak specijalnog poklona iz Zagreba za Mariju Šerifović predstavlja divan gest pažnje i podrške za novopečenu mamu. Ovaj događaj još jednom podseća na važnost prijateljstva i ljubavi, posebno u periodima kada se životne uloge menjaju i donose nove izazove. Sigurno je da će Marija uživati u ovoj gestu i da će nastaviti da se raduje svakom trenutku sa svojim sinom Mariom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading