SNIMAK IZ PORODIČNOG DOMA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo kako zaista provodi vreme sa sinom, ISTINA je isplivala na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila emotivni snimak sa svojim naslednikom.

SNIMAK IZ PORODIČNOG DOMA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo kako zaista provodi vreme sa sinom, ISTINA je isplivala na videlo! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Pevačica Marija Šerifović je nedavno postala majka, a kako bi ostvarila svoju želju za roditeljstvom, koristila je pomoć surogat majke u Americi. Njen sin, koga je nazvala Mario, postao je centar njenog sveta, a oduševljenje majčinstvom redovno deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na Instagramu često objavljuje snimke i fotografije sa svojim naslednikom, ističući koliko je ponosna i srećna zbog njegovog dolaska. Nedavno je podelila video iz porodičnog doma u kojem nežno mazi stopala svog dečaka, ističući koliko je emotivno vezana za svog sina.


Pevačica je otkrila da njen sin već uživa u muzici, te da mu često peva. Istakla je da je sve pod kontrolom, a logistika joj je jača strana. Marija je takođe podelila da njen sin preferira brzu muziku, dok spora ne nailazi na njegovo odobravanje. Ova neobična činjenica o Marijinom sinu sigurno će obradovati njene obožavaoce, koji će sa još većim oduševljenjem pratiti sve što pevačica podeli o svom sinu.

Na kraju godine, Marija je istakla koliko je zahvalna što je postala majka. Kako je navela, ova godina je bila ispunjena koncertima, albumom, putovanjima i privatnim životom, ali je istakla da je sve to došlo na svoje mesto sa dolaskom njenog sina. Izrazila je duboku zahvalnost za njegovo prisustvo u njenom životu, ističući da je sada njeno srce i duša u potpunom spokoju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Marija Šerifović je postala simbol nežnosti i ljubavi prema svom sinu, dok istovremeno ostaje posvećena svojoj karijeri. Njen iskreni odnos prema majčinstvu sigurno će inspirisati mnoge žene, dok će ljubitelji njenog rada sa nestrpljenjem očekivati nove pesme inspirisane ovim novim, emotivnim poglavljem u njenom životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading