PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ U JAVNOSTI: Postala majka, a sada OSTAVILA SINA! Ovo je razlog (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pojavila na premijeri filma "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom!

PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ U JAVNOSTI: Postala majka, a sada OSTAVILA SINA! Ovo je razlog (FOTO)

Foto: e-stock, ATA Images/Antonio Ahel

Večeras je u Beogradu održana premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", koji se bavi životom legendarnog folk pevača Džeja Ramadanovskog. Na crvenom tepihu se pojavila i pevačica Marija Šerifović, koja je svojim prisustvom privukla pažnju javnosti.

Tokom razgovora sa novinarima, Marija je izrazila nadu da je film napravljen na način koji je dostojan duše i talenta pokojnog folkera.

- Nadam se da je napravljen film dostojan njegove duše i talenta. Nemoguće je odabrati njegovu omiljenu pesmu, ali neka bude "Uspori malo, sudbino, sestro" - rekala je ona, prenosi Blic.

Republika

Foto: e-stock

Marija Šerifović

Pored toga, pevačica se osvrnula na svoju ulogu majke i izazove koje ona nosi. 

Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Verica je sa njim. Nahranila sam ga, promenila pelene i došla. Pevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu - rekla je ona.

Republika

Foto: e-stock

Marija Šerifović

Inače, crvenim tepihom prošetale su i Džejeve ćerke Marija i Ana sa jačim polovinama, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, Tea Tairović sa majkom, Sanja Vučić, reditelj Dragan Bjelogrlić, Ana Bekuta, Džejev kum Zoran Jagodić Rule, kao i glumačka ekipa filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading