DŽEJEVA ĆERKA STIGLA NA PREMIJERU FILMA O OCU: Pojavila se u pratnji OVOG ČOVEKA! Da ti srce pukne (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta donosi sve detalje sa premijere filma "Nedelja"!

DŽEJEVA ĆERKA STIGLA NA PREMIJERU FILMA O OCU: Pojavila se u pratnji OVOG ČOVEKA! Da ti srce pukne (FOTO)

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Večeras se u MTS Dvorani održava premijra filma "Nedelja" rađena po motivima života legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, a među prvima na crvenom tepihu našla se njegova ćerka Marija, koja je na događaj stigla u pratnji svog supruga Stefana.

Naime, Marija je svog izabranika držala pod ruku, a osmeh nije skidala sa lica. Inače, pokojni pevač nije doživeo da prisustvuje venčanju svoje naslednice, koja je prošlog leta stala na ludi kamen.

Portal Republika našao se na licu mesta, gde smo zabeležili ko je došao od poznatih zvanica. Osim Džejeve naslednice i njenog supruga, na premijeru filma "Nedelja" stigli su voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, pevač Adil Maksutović sa drugom Džejevom ćerkom Anom, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, pevačica Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, i mnogi drugi...

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Poznati na premijeri filma "Nedelja"

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading