AUTO PREGAZIO DŽEJOVU NAJVEĆU LJUBAV: Pevač gledao scene strave i užasa koje lede krv u žilama!

Autor: P. R.

Zabava

11.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično završila na njegove oči!

AUTO PREGAZIO DŽEJOVU NAJVEĆU LJUBAV: Pevač gledao scene strave i užasa koje lede krv u žilama!

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

Danas je u jednom prestoničkom bioskopu održana novinarska projekcija filma "Nedelja" o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, nakon čega je upriličena i konferencija za medije, tokom koje su glavni glumci odgovarali na sva pitanja vezana za ostvarenje koje pretenduje da postane pravi hit na velikom platnu.

Međutim, kako smo imali prilike da pogledamo film, svedočili smo delu kada denser Husein Alijević Husa, koji tumači glavnog junaka, kao Džej pripoveda o svom životu, te u jednom momentu priznaje da je automobil pregazio njegovu najveću ljubav, Ninu.

- Nina mi je bila prva, klinačka, dorćolska ljubav. Slučajno sam je pratio kući i shvatio da se drogira. Radila je to preda mnom. Taj heroin nisam razumeo. Dečko joj je bio diler, nije je voleo onako kako bih je ja voleo. Ninu je udario auto i tragično je završila na moje oči. Džejeve oči. Jadao sam se Marini o tome. Oduvek sam hteo belu ženu, visoku, sve što nisam ja - istakao je Alijević kroz lik Ramadanovskog.

Republika

Foto: Photo: Film nedelja

Husein Alijević Husa kao Džej Ramadanovski u filmu "Nedelja"

Podsećanja radi, kako smo takođe otkrili, u filmu će se naći i Džejeva ispovest o ljubavnim problemima, kao i o teškom odrastanju u beogradskom kraju Dorćol, gde su važila "posebna pravila".

- Na Dorćolu je postojalo pravilo: "Ako nisi gu*io uz svedoka, kao da nisi gu*io". Nisi mogao da mazneš ribu tek tako. Onda mu je Radmila, lokalna riba, skinula mrak, odnosno, s njom je prvi put spavao, potu*ao se po stanu kod drugova sa kojima je valjao hemijske - priča glavni junak, koji priznaje da je posle sek*a s Radmilom otišao kod ortaka koji je takođe bio sa njom:

Republika

Foto: Photo: Film nedelja

Husein Alijević Husa kao Džej Ramadanovski u filmu "Nedelja"

- Kada sam završio s Radmilom, otišao sam u stan kod druga Zdravka, koji je takođe bio pre mene s Radmilom i otvoreno mu rekao da sam je ka*ao. Zdravko se nasmejao i rekao: "Ako si, neka si, ajde sad ti i ja nešto da zalijemo i radimo posao." Nakon toga saznajemo da je Džej upoznao Nadu, kojom će se kasnije i oženiti. Međutim, zbog nje je prošao pakao pošto je njen brat branio tu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading