OVAKO SE BAŠKARI SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ: Napravila mu pravo CARSTVO, a tek da vidite SOBU... (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u stan poznate pevačice, naslednik joj živi u bajci!

OVAKO SE BAŠKARI SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ: Napravila mu pravo CARSTVO, a tek da vidite SOBU... (FOTO)

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović

Poznata pop pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka i to je promenilo mnogo toga u njenom životu. Nakon što je dobila naslednika, sina kojem je dala ime Mario, Marija je posvetila svaki slobodan trenutak svom malom mališanu.

Svoj dom pevačica je pretvorila u raj za sina. Zidovi su ukrašeni dečjim motivima, a ceo jedan deo stana je posvećen malom Mariju. Ova posvećenost majke svom detetu oduševila je mnoge, a i kadrovi iz njihovog doma oslikavaju toplinu i ljubav kojom je ispunjen njihov svakodnevni život.

Jedna od tajni koju Marija čuva jeste identitet oca malog Marija. Iako je istakla da dete nosi njenu DNK, podaci o ocu su poznati samo njoj. Marija je istakla da trenutno o njenom sinu vode računa ona i njena majka Verica. Porodična podrška je nešto što je pevačica istakla kao veoma važno, a bliskost sa svojom majkom dodatno naglašava značaj porodičnih veza i podrške u ovom periodu njenog života.

Podsećanja radi, dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj. Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva - od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna, Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Funny

16.01.2024 17:14

Mama Marija je sa maleckim ali me zivo zanima gde je tata