ŠOK NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nepoznati čovek kleknuo ispred pevačice i izvadio PRSTEN, publika pala u trans (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak hit reakcije pevačice preplavile društvene mreže!

ŠOK NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nepoznati čovek kleknuo ispred pevačice i izvadio PRSTEN, publika pala u trans (VIDEO)

Foto: ATA Images, shutterstock

Koncert naše proslavljene pevačice Marije Šerifović u Zenici započeo je kao spektakularan doček Nove godine, ali nažalost, obeležen je i jednim neugodnim incidentom. Pevačica je morala da prekine nastup zbog brojnih petardi koje su lettele ka bini, uprkos njenim upozorenjima. Odlučila je da napusti scenu kako bi sačuvala svoju bezbednost, ostavljajući publiku iznenađenu i razočaranu.

Međutim, uprkos incidentu, koncert je dobio neočekivanu romantičnu notu. Naime, tokom večeri, mladić iz Zenice, Adi, odlučio je da iskoristi priliku i iznese svoju ljubav pred hiljadama ljudi. Na bini je zatražio prisustvo svoje devojke Hane, sa kojom je već četiri godine u vezi. Iznenađena publika je sa oduševljenjem posmatrala kako se Adi spušta da klekne pred Hanu i izgovori reči koje će ih zauvek povezati.

 

 

Adiju je bila potrebna podrška kako bi izveo svoj plan, a upravo je dobio tu podršku od niko drugog do same Marije Šerifović. Ona mu je pružila reči ohrabrenja i suflirala mu šta treba da uradi, dodatno doprinoseći ovom emotivnom trenutku. Hana je oduševila sve prisutne svojim odgovorom, a njihovu ljubavnu priču ispratili su veliki aplauzi i ovacije.

Ovaj koncert će zasigurno ostati upamćen po neverovatnom spoju nezaboravnih emocija, od ludog provoda do romantičnog zaprosaja, ostavljajući prisutne sa mnoštvom različitih utisaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading