TEA TAIROVIĆ PREKINULA ĆUTNJU NAKON KARLEUŠINIH PROZIVKI: Šok postupkom poručila samo JEDNO, sve je jasno (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni rat ne jenjava!

TEA TAIROVIĆ PREKINULA ĆUTNJU NAKON KARLEUŠINIH PROZIVKI: Šok postupkom poručila samo JEDNO, sve je jasno (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša izazvala je veliku pažnju svojih fanova kada je podelila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je pevačica Tea Tairović viđena u bundi sličnoj onoj koju je Jelena nosila tokom svog nastupa na Trgu za doček Nove godine. Ova sličnost je izazvala šok i zaprepašćenje kod mnogih, što je rezultiralo Karleušinom objavom sa znakom upitnika.

Naime, Jelena nije krila svoje iznenađenje i zaprepašćenje poređenjem, te je jasno stavila do znanja koliko ju je ova situacija iznenadila. Nakon što je podelila fotografiju i komentarisala kako je Tairovićeva nosila sličnu bundu kao i ona na istom mestu, svi su s nestrpljenjem očekivali reakciju njene mlađe koleginice.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša urnisala Teu Tairović

Međutim, nakon što je Karleuša podelila svoje mišljenje o njenom stajlingu i nastupu, Tea se nije odmah oglasila. Ipak, kada se konačno obratila svojim pratiocima na pomenutoj mreži, odlučila je da se fokusira na poruke podrške i jasno je stavila do znanja da joj je to jedino važno, dok ratovi i prepucavanja nisu njen prioritet.

Republika

Foto: instagram.com/tea_tairovic

Tea Tairović doček srpske Nove godine na Trgu Republike

Podsećanja radi, Jelena Karleuša nije štedela reči na račun svoje koleginice Tee Tairović, ističući da je šokirana koliko izvođači koji dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu.

Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne) zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike, ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju šansu - napisala je Karleuša, a onda njen nastup nazvala "kafanskom tezgom". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maja

15.01.2024 19:30

Neznam sta je ta Karleusa umislila, koje i sta je ona.

Tijana

15.01.2024 22:17

Tea je talentovana za razliku od Karleuse koja je na silu zvezda