HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG KARLEUŠE: Krenula da PLAČE usred emisije, odmah intervenisali (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok reakcija pevačice sve ostavila bez teksta!

HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG KARLEUŠE: Krenula da PLAČE usred emisije, odmah intervenisali (FOTO)

Foto: printscreen/UNA TV

Jelena Karleuša, poznata po svom jakom stavu i neustrašivosti, pokazala je svoju nežnu stranu gostujući u jednoj emisiji. Naime, u emotivnom intervjuu, muzička zvezda je otkrila svoje privatne i poslovne detalje koji su retko viđeni u javnosti, te uz podršku svojih koleginica i prijateljica pokazala svoju ranjivu stranu i dovela sebe do suza.

Jedan od najdirljivijih momenata emisije bilo je kada su se Jelenine koleginice i prijateljice koje su se uključile putem video poziva i uputile emotivne poruke pevačici, a među prvima bila je Milica Pavlović.

- Nisu me oteli vanzemaljci, svojevoljno sam ovde! Želim da ti kažem da te jako cenim kao umetnika, uvažavam kao majku i suprugu, volim te kao prijatelj. Nadam se da uživaš u svemu što ti život pruža, želim da ti kažem da ostaneš borac kakav jesi. Želim da te ćerkice uvek obraduju sa vestima i škole i da svaki put budeš ponosna kada ti kažu da su ti ćerke najvaspitanija deca. I jedva čekam da me vodiš na skupoceni ručak koji si obećala, kartice nisu problem - nasmejala se Pavlovićeva.

Nakon Pavlovićeve, Karleušu je do suza dovela i Dragana Mirković, posebno kada je spomenula Jelenine ćerke Atinu i Niku.

- Želim da uvek ostaneš takva, žena sa najčvršćim stvovima i nežna. Jelena je jako odana i kada je nekome prijatelj stvarno jeste prijatelj. Koliko god puta da se čujemo ili razmenimo poruku, znam da je tu. Uvek je bila tu i javljala se sama kada je meni bilo najteže, branila me je uvek samo kako ona to ume. Ona je žena sa nežnim srcem, ume da voli, divna je majka... Devojčice su joj prelepo vaspitane, uzele su njenu najlepšu stranu. Znam odlično koliko su divne i nežne, a Nika mi je posebna... Jelena, divna si! Neverovatna si u mnogim situacijama - govorila je folk zvezda u emisiji "Una, due, tre".

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

Jelena Karleuša plače u emisiji zbog Dragane Mirković

U studio se uključila zatim i Nataša Bekvalac koja je otkrila koliko poštuje i ceni Jelenin lik i delo.

- Jelena i ja nismo koleginice koje se svakodnevno čuju i viđaju, ali nas dve imamo najdivniju i najdublju konekciju, onu za koju mislim da je najvažnija. Profesionalno joj želim regionalnu karijeru i turneju, a privatno sve već zna - rekla je Nataša.

Na kraju emisije, Jelena je, i pored pokušaja da zadrži suze, pokazala svoju ranjivu stranu, a šminkerka je morala intervenisati kako bi popravila njenu šminku koja je bila razmazana od suza.

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

Jelena Karleuša plače u emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading