HITNO OBAVEŠTENJE: Dnevni list Srpski Telegraf u prodaji na svim TRAFIKAMA i objektima osim u DELEZU!

Autor:

Vesti

15.01.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u snabdevanju: Srpski Telegraf nedostupan u objektima Delez Srbija

HITNO OBAVEŠTENJE: Dnevni list Srpski Telegraf u prodaji na svim TRAFIKAMA i objektima osim u DELEZU!

Foto: shutterstock


Tokom proteklog vikenda, čitaoci su primetili da u objektima kompanije "Delez Srbija" (Maxi, Shop&Go i Tempo) nije bilo moguće pronaći primerke Srpskog Telegrafa. Ova situacija je rezultat neregulisanih obaveza između distributera ovog lista i kompanije "Delez Srbija".

Iako je Srpski Telegraf redovno dostupan na mnogim prodajnim mestima širom zemlje, čitaoci koji su navikli da kupe ovaj list u objektima "Deleza" moraju potražiti alternative na drugim prodajnim mestima.


Redakcija Srpskog Telegrafa izražava žaljenje zbog nedostupnosti lista u objektima "Delez Srbija" i poziva čitaoce da potraže primerke lista na najbližem prodajnom mestu van ovih objekata. 

Ovaj slučaj ističe važnost regulisanja obaveza između distributera i trgovaca kako bi se osigurala redovna dostupnost proizvoda potrošačima. Nedostupnost Srpskog Telegrafa u objektima "Delez Srbija" ukazuje na potencijalne probleme u lancu snabdevanja i poslovnim odnosima između distributera i trgovaca.


Dok se situacija ne reši, čitaoci koji žele da kupe Srpski Telegraf mogu ga pronaći na drugim prodajnim mestima širom zemlje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading