ŽIVOG SAHRANJUJU SLAVNOG GLUMCA: Jezivi rat dece čuvenog Alena Delona za nasledstvo vredno 300 MILIONA DOLARA!

Autor:

Zabava

15.01.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca čuvenog glumca vode borbu oko višemilionskog nasledstva!

ŽIVOG SAHRANJUJU SLAVNOG GLUMCA: Jezivi rat dece čuvenog Alena Delona za nasledstvo vredno 300 MILIONA DOLARA!

Foto: AP Photo/Thibault Camus, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavni glumac Alen Delon doživeo je moždani udar 2019. godine i od tad se retko pojavljuje u javnosti, a njegova bivša partnerka Hiromi Rolin tvrdi da se on nalazi u "životnoj opasnosti" zbog svoje dece. Kako je navela, oni su obustavili njegovo lečenje u avgustu, što je dovelo do pogoršanja stanja.

Glumac je izjavljivao da više ne želi da živi, a nađagalo se da će se odlučiti za eutanaziju. ovo je povrdio i njegov sin Entoni Delon, koji je ocu obećao da će biti uz njega do kraja.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Delon

Alenov najmlađi sin Alen-Fabijen Delon podneo je tužbu protiv rođene sestre Anuške, koju je optužio da je iskorišćavala glumčevo loše zdravstveno stanje. Porodična svađa je eskalirala prošle nedelje, kad su Entoni i Alen-Fabijen zatražili zvanično ispitivanje Delonovog stanja. udski zvaničnici poslali su u subotu, 13. januara, lekara u kuću Alena Delona kako bi utvrdili njegovo stanje, a na zahtev njegovih sinova. Međutim, Entoni Delon za medije je osporio i izbor lekara i način na koji je veštačenje objavljeno, tvrdeći da je to učinio lekar opšte prakse, a ne lekar upisan na spisak veštaka Apelacionog suda. On takođe osuđuje prisustvo svoje sestre Anuške tokom ovog pregleda.

Oglasio se i Delonov advokat, koji je rekao da je glumac sam doneo odluku o prisustvu ćerke Anuške, prenosi "Le Parisien". On tvrdi da glumac nije izgubio lucidnost, već da je samo fizički umanjenih sposobnosti.

- Ne slažem se s njegovim sinovima, koji žele da ga stave pod starateljstvo. Čini mi se da je to nepotrebno i gnusno. Kažem vam da je on još uvek pri sebi. Alen Delon je manje sposoban nego pre, ali je još uvek sa nama - izjavio je advokat Kristof Ajela.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Delon u mladosti

SPOR OKO NASLEDSTVA VREDNOG 300 MILIONA DOLARA

Entoni je istakao i da je Anuška prećutala da je Delon pao na pet kognitivnih testova između 2019. i 2022. godine, kao i da njihovog oca želi da odvede u Švajcarsku protiv njegove volje, kako bi izbegla ogroman porez na naslednstvo. Ona se oglasila, te istakla da je oca želela da odvede u Švajcarsku zbog boljeg lečenja.

Ovde nije kraj drami, isplivale su i SMS poruke iz jula prošle godine koje je sestra razmenjivala sa braćom, a kroz koje se stiče utisak da njih dvojica ne žele da se Delon podvrgava daljem lečenju, već insistiraju da ga okruže ljubavlju na porodičnom imanju. S druge strane, Anuška je po svaku cenu želela da njen otac nastavi sa terapijama i lečenjem.

- Moramo da budemo svesni da ako prekinemo lečenje i nešto mu se desi, to će biti naša krivica - napisala je Anuška u jednoj od poruka, prenosi "Blic žena".

Braća Delon tvrde da je testament daleko povoljniji za njihovu sestru. Nasledstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

- Moja sestra naslediće 50 odsto celokupnog bogatstva mog oca. Moj brat i ja smo ono što nazivamo rezervnim delom, tako da imamo po 25 odsto - izjavio je Entoni.

Glumčevo stanje se pogoršalo, a svi izgledi su da boluje od limfoma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading