DOŠAO NADROGIRAN NA SAHRANU SLAVNE PEVAČICE: Poznati glumac zaprepastio sve svojim priznanjem!

Autor:

Zabava

14.01.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac šokirao sve svojim priznanjem da je došao nadrogiran na sahranu, porodici pokojnice hteo da napravi haos!

DOŠAO NADROGIRAN NA SAHRANU SLAVNE PEVAČICE: Poznati glumac zaprepastio sve svojim priznanjem!

Foto: shutterstock

Slavni komičar i glumac Pit Dejvidson, bivši dečko rijaliti zvezde Kim Kardašijan, šokirao je javnost širom sveta svojim priznanjem o svojoj zavisnosti. U njegovom novom specijalu "Turbo Fonzarelli", komičar je oktrio da je bio na ketaminu poslednje tri godine, kao i da je takav otišao na sahranu legendarne pevačice Arete Frenklin.

Republika

Foto: Credit: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pit Dejvidson

- Sramotno je kad više niste pod uticajem. Ja se sramim. Takav sam izašao. To nije kul, znate. Takav sam bio na sahrani Arete Frenklin i sad moram da živim sa tim. Znate na šta mislim? Ona neće znati, ali to nije poenta - rekao je Pit, pa nastavio:

- Da je ona bila tamo, rekla bi sigurno: "Hej, ko si ti? I šta radiš na mojoj sahrani?". Sramotno je. Toliko sam bio naduvan, da sa m mislio da je dobra ideja da odem i kažem njeno porodici: "Hej, ovde sam da izrazim svoje P-O-Š-T-O-V-A-NJ-E" - dodao je Dejvidson, aludirajući na Aretinu pesmu "Respect".

Republika

Foto: shutterstock

Areta Frenklin

Podsetimo, ova sahrana bila je održana u Detroitu 31. avgusta, 2018. godine. Dejvidson je na sahranu došao sa svojom tadašnjom verenicom, pevačicom Arijanom Grande, koja je izvela Aretin hit "(You Make Me Feel Like) a Natural Woman".  Areta je preminula nakon borbe sa rakom pankreasa, 16. avgusta 2018. godine, kad je imala 76 godina.

Dejvidson je u specijalu izjavio i da je prestao da koristi ketamin, jer "ne ide da se drogiraš u tridesetim godinama, to je za one u dvadesetim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading