ZBOG DROGE GA VRATILI NA SELO! Ispovest Darka Lazića o PAKLU NARKOTIKA - priznao šta mu je najveći POROK!

Autor:

Zabava

03.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker otvorio dušu o svojim greškama, potez pokojnog oca nikada neće zaboraviti!

ZBOG DROGE GA VRATILI NA SELO! Ispovest Darka Lazića o PAKLU NARKOTIKA - priznao šta mu je najveći POROK!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Popularni folker Darko Lazić gostovao je u jednom podkastu, gde je govorio o narkoticima, te priznao da ga je iz pakla droge izvukao otac Milan. Kako je nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" ispričao, rano je počeo da zarađuje mnogo, zbog čega je upao u probleme, a njegova biografija više podseća na život rok zvezde.

- Nakon pobede u  takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - rekao je Darko, te priznao da je to njegova majka najteže podnela:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, iako u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objasnio je folker za "Informer TV".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading