BIO MI JE NA RUKAMA KAD JE DOŽIVEO INFARKT! Eminu Jahović duboko potresla SMRT oca Nusreta: Ja sam siroče...

Autor:

Zabava

03.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović pati za pokojnim ocem, koji je doživeo infarkt kad su bili sami u kući!

BIO MI JE NA RUKAMA KAD JE DOŽIVEO INFARKT! Eminu Jahović duboko potresla SMRT oca Nusreta: Ja sam siroče...

Foto: Printscreen/Face TV

Popularna pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o pokojnom ocu Nusretu. Njen otac bio je poznati kardiolog, a infarkt je doživeo kad su njih dvoje bili sami u kući. Emina se prisetila trenutaka sa pokojnim ocem, te priznala da svakog dana misli na njega.

- Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac mnogo rano preselio, bila sam devojčica... Sećam se oca - započela je Emina.

- On je prvi infarkt, sećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dete. Znam da mi je sve vreme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi... To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dete malo izazove jako veliku traumu. Dete nije svesno trenutka boli. Kad si stariji to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dete to ti ostane za ceo život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: Printscreen/Face TV

Emina Jahović otvorila dušu o ocu Nusretu

- Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne setim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Pre neki dan sam bila na nekoj svadbi, videla sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem. Rekla sam - Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživela, ovako nešto postoji. Kao da sam taj deo života izbrisala nekako. Uvek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svesna da je samo fizičko telo ono što odlazi. On je tu, duše putuju - objasnila je Emina za "Face TV".

- Kad god sam u nekoj teškoj situaciji, nekom škripcu, znam da mi se on uvek nađe. Prvo Bog, naravno, pa onda i on. Da mi daje nekako krila, da me čuva - zaključila je Jahovićeva.

Republika

Foto: Printscreen/Face TV

Emina Jahović se prisetila pokojnog oca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading