DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ PREKINUO ČUTNJU: Otkrio šok istinu o njihovom odnosu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimne fotografije naše pevačice napravile opštu pometnju!

DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ PREKINUO ČUTNJU: Otkrio šok istinu o njihovom odnosu (FOTO)

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra i Stefan

Pevačica Aleksandra Mladenović ponovo je dospela u fokus javnosti zbog novih objava svog bivšeg dečka Stefana Čečara na društvenim mrežama. Ova situacija dolazi nakon incidenta pre nekoliko meseci kada je Aleksandra pozvala policiju zbog njegovog uznemirujućeg ponašanja, što je rezultiralo izricanjem mere zabrane prilaska i novčane kazne.

Naime, današnje objave Stefana Čečara na Instagramu izazvale su dosta pažnje, jer je on na njima podelio zajedničke fotografije sa pevačicom, prikazujući ih kao srećan par. Uz to, otkrio je da su se pomirili i proveli nedelju dana zajedno u Istanbulu.

- Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve - izjavio je Stefan, prenosi Informer.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović sa dečkom Stefanom Čečarom

Međutim, ubrzo nakon Stefanovih objava, Aleksandra Mladenović se oglasila povodom ovih tvrdnji i sve demantovala.

- Ma, boli me uvo za njega. Batalite me, kakav Stefan, kakvi bakrači? Čovek nije 'tačan'. Bolesna sam, moram da odmaram - kratko je izjavila pevačica za medije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović sa dečkom Stefanom Čečarom

Podsećanja radi, Stefan Čečar danas je objavio kompilaciju zajedničkih fotografija sa Aleksandrom Mladenović, a iznad jedne od objavljenih slika stoji datum koji pokazuje da je fotografija nastala u decembru 2023. godine. Na fotografiji su oni nasmejani i deluju kao da se ništa dramatično nije dogodilo, što je dovelo do zaključka mnogih da je došlo do pomirenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading