EDITA GAĐALA PUBLIKU POKLONOM OD BIVŠEG DEČKA! Pevačica pobesnela usred nastupa: Nikada se nećemo pomiriti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica dobila od bivšeg dečka, pa šokirala publiku!

EDITA GAĐALA PUBLIKU POKLONOM OD BIVŠEG DEČKA! Pevačica pobesnela usred nastupa: Nikada se nećemo pomiriti! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Tiktok

ATA Images, Tiktok

Pevačica Edita Aradinović je na jednom od svojih poslednjih nastupa dobila iznenađenje od bivšeg dečka. Naime, dok je pevala na bini, stigao joj je ogroman buket cveća od bivšeg dečka. Pevačica je tražila od publike da je snimaju, pa poručila sledeće:

Republika

Foto: TikTok.com/izvestac

Edita dobila buket cveća od bivšeg

- Jao ljudi, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka s kojim sam bila 5 godina. Ako neko može da snimi bilo bi divno, jer želim da mu poželim i da mu kažem da me boli k**a i da se nikad neću pomiriti s njim. D*vaj ga - poručila je besno Edita.

Republika

Foto: TikTok.com/izvestac

Edita bacila buket cveća

Pevačica je potom buket cveća bacila u publiku, a zatim nastavila da peva. Iako je bilo mnogo ljudi koji su podržali Editin potez i koje je ovo zasmejalo do suze, mnogi korisnici društvenih mreža su osudili pevačicu što je gađala publiku buketom, a ne samo poklonila nekoj devojci.

@izvestac Ko zna šta je uradio 🤣🤣🤣 DUVAJ GA 🤣 Kraljica! #edita #editabudva #novagodina #2024 #bolimekita @Edita ♬ original sound - IVEŠTAČ

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci raskinula vezu dugu šest godina, koju je sakrivala od očiju javnosti. Tada je izjavila da se oseća nikad bolje. 

- Apsolutno je istina, nikada se bolje nisam osećala u svom telu i nikada nisam bila zahvalnija na svemu kroz šta sam prošla i dobrom i lošem - priznala je Edita pre nekoliko meseci.

- Nisam naoružana niti spremna za ono što me čeka, samo sam srećna u životu i ne želim to da menjam - dodala je ona tada za domaće medije.

Tada je sve šokirala priznanjem, kako mnogi nisu ni znali da je bila u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading