ŠAMARALA BIH DESINGERICU I SVIDELO BI MU SE: Karleuša nikad iskrenije o kolegama - žestoko potkačila Vojaža i Editu!

Autor:

Zabava

28.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša razvezala jezik o kolegama!

ŠAMARALA BIH DESINGERICU I SVIDELO BI MU SE: Karleuša nikad iskrenije o kolegama - žestoko potkačila Vojaža i Editu!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Popularna pevačica Jelena Karleuša gostovala je u jednoj radio-emisiji, gde se osvrnula na svoje sukobe sa kolegema u 2023. godini. Prvo je otkrila šta sada misli o Dragomiru Despiću, kontroverznom reperu koji je poznatiji kao Desingerica. Jelena je pohvalila njegovu energiju na sceni.

- Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak. To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju. Ne volim slinave i mlake ljude - rekla je pevačica o Despiću.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

Karleuša nije štedela reči o mladim pevačima, a ponovo je potkačila Mihajla Veruovića Vojaža.

- Vojaž je najveći fan moja dva albuma i verovatno sluša na "repeat". Ja znam da su ovde bili razni likovi likovi koji su lupali gluoposti. Imamo tu i dril, trep i rep i onda dođe neko ko pokušava time da se bavi i kaže da to nije njegov "cup of tea" - rekla je Jelena, a svima je postalo jasno da aludira na Editu Aradinović, pa nastavila:

- Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom - istakla je muzička zvezda za "WTF" radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading