STUDENT MEDICINE SPASIO VOZAČA IZ PLAMENA! Sleteo s puta, auto buknuo i nestao u sekundi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač sleteo sa puta, zakucao se u banderu, nakon čega se auto zapalio.

STUDENT MEDICINE SPASIO VOZAČA IZ PLAMENA! Sleteo s puta, auto buknuo i nestao u sekundi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Vozač automobila „opel vektre“ je sinoć oko 23.50 sati sleteo s puta i zakucao se u banderu u selu Zloćudovo kod Leskovca, pa se vozilo zapalilo, bukvalno, postalo za tren buktinja.

No, vozač je imao sreću budući da je u tom momentu prolazila grupa hrabrih mladića drugim vozilom, a među njima i student medicine na Univerzitetu u Nišu.

Uspeli su da delimično saniraju požar protivpožarnim aparatom, ušli u slupani i automobil, izvukli vozača, a student mu je ukazao prvu pomoć, koju stalno nosi sa sobom, dok su njegovi drugovi pozvali vatrogasce i hitni pomoć iz Leskovca.

„Naišli smo u pravom trenutku, jer, tek što smo ga izvukli i dok sam ja ukazivao pomoć, automobil je goreo u plamenu“, priča jedan od mladića.

Dodaje da su povrede bile lakše.

„Iskreno, nisam imao tremu. Sve što sam učio na fakultetu primenio sam u takvoj situaciji, iako je ovo prvi slučaj da sam donosim odluku“, objašnjava ovaj mladić iz Leskovca na šestoj godini studija, prenosi Jugomedia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading