KARLEUŠINA POSLEDNJA ŽELJA: Isplanirala SAHRANU, dizajnirala KOVČEG, pa ZAPRETILA najbližima - ako joj OVO ne ispune, proganjaće ih sa ONOG SVETA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša isplanirala svoju sahranu i kovčeg, svi u šoku!

KARLEUŠINA POSLEDNJA ŽELJA: Isplanirala SAHRANU, dizajnirala KOVČEG, pa ZAPRETILA najbližima - ako joj OVO ne ispune, proganjaće ih sa ONOG SVETA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Muzička zvezda Jelena Karleuša šokirala je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona im se obratila putem storija, te otkrila u kakvom mrtvačkom sanduku želi da bude sahranjena.

Kako je popularna pevačica istakla, obični sanduci imaju dosadan oblik, a kako se inače bavi dizajnom, osmislila je kako bi trebalo da izgleda njen.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

- Pošto se generalno bavim dizajnom, uvek sam razmišljala - ZAŠTO pogrebni kovčeg mora da izgleda SAMO ovako? Zašto uvek jedan isti dosadni oblik? Zašto iskopavamo grob u ovom obliku? Čemu taj pravougaoni momenat? - zapitala se Karleuša na Instagramu, pa nastavila:

- Zašto kovčeg nema oblik SRCA na primer? Ili leptira? Kruga? Zvezde? Ja kad umrem, hoću da mi se napravi kovčeg u obliku srca! - napisala je popularna pevačica i dodala emotikon srca.

- I takvu rupu da mi iskopate! Nisam ja tompus, nisam ja neka debela glista! Ja sam JA! Ja sam sve ono što mi je u srcu... Ne u bubregu! Hoću SRCE! I ako me zaj*bete, verujte ZNAĆU, posr*će vas jato ptica i znaćete da sam JA! - obavestila je svoje najmilije i fanove Jelena.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Jelene Karleuše

Inače, pevačica se pre dva dana pojavila u Štark Areni kao specijalna gošća Milice Pavlović i sve oduševila stajlingom. Jelena je imala provokativni kostim, a grudnjak joj je bio u obliku revolvera, koji su se nalazili i na kukovima, dok je na zadnjici nakačila municiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading