OVO JE OTAC SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ? Pevačica odabrala poznatog holivudskog glumca?

Autor:

Zabava

25.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović je 2. decembra ove godine dobila sina uz pomoć surogat majke!

OVO JE OTAC SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ? Pevačica odabrala poznatog holivudskog glumca?

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Kako "Scandal!" ekskluzivno saznaje, surogat majka koju je odabrala pevačica Marija Šerifović u sebi je nosila Marijinu jajnu ćeliju, koja je oplođena spermatozoidom iz banke sperme u Americi. Marija već nekoliko godina želi da se ostvari u ulozi majke. Ona ne krije da su pokušaji da zatrudni bili vrlo brzo proglašeni neuspešnim. Naime, ona je pokušavala da vantelesnom oplodnjom više puta ostane u drugom stanju, ali se to nije događalo. Kada je shvatila da je sve uzaludno, odlučila se na surogat majku.

Kako Marija ima američke papire, tj. zelenu kartu, a sada već treba da aplicira i za pasoš, ona se odlučila da ceo posao uradi u Americi. Zbog svega toga poslednje dve godine ona je često odlazila u Ameriku, jer je papirologija oko svega komplikovana. A trebalo je prvo srediti sve papire, a onda tek ući u proces. Naime, nije samo proces taj naći surogat majku, već treba uraditi i kompletnu pripremu. Ona je zajedno sa psiholozima prošla kompletan tretman pripreme za početak uloge roditeljstva kroz surogat majku. Tek nakon što je prošla sve i dobila odgovarajuće sertifikate da je spremna da uđe u proceduru, ona je mogla da uđe u proces za sve to. Zatim, ono što je bilo potrebno je da se njene jajne ćelije zamrznu.

Republika

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Marija Šerifović

Nakon vađenja jajnih ćelija, što je takođe uradila u Los Anđelesu, Marija je kulirala i trebalo je samo da pronađe osobu koja je spremna da 9 meseci nosi njeno detei da potpiše kompletne ugovore, kako se ne bi dešavali problemi. Zapravo, osoba koja nosi vašu jajnu ćeliju, ona nosi vaše dete, a oca bira sama majka. Marijina jajna ćelija je ubačena u surogat majku, a ona je oplođena vantelesnom oplodnjom u laboratoriji.

Nakon vađenja jajnih ćelija, Mariji je ostalo samo da izabere oca. Postoji nekoliko banki sperme u Sjedinjenim Američkim Državama, uglavnom su u pitanju donatori ili donori koji su prošli rigorozne kontrole. Tako da svaki korisnik može da izabere fizičke karakteristike, da li hoće da detetu otac bude Afroamerikanac, belac ili možda čak Kinez, Japanac, melez... Tu je i visina, težina, boja kose, očiju, zdravlje...

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i sin Mario

Sve se to radi pod velikom kontrolom i vi u svakom trenutku znate sve o donoru osim njegovog indentiteta. Tako možete da vidite kakve bi fizičke karakteristike moglo da ima vaše dete. Marija je izabrala belca, saznaje "Scandal!". Potencijalni donor je visokointeligentan, visokopozicionirana osoba u društvu i jako mlada. Neki kažu čak da je u pitanju i jedan holivudski glumac, ali kako se podaci u banci sperme čuvaju u strogoj tajnosti, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o kome se radi. 

U svakom slučaju, Marija je sama izjaavila da će njen sin Mario saznati sve ovo kad za to bude došlo vreme. U svakom slučaju, on ima Marijine gene, a surogat majka je faktički imala ulogu "inkubatora" devet meseci. Marijin sin je po rođenju dobio američko državljanstvo, a kako se spekuliše, Marija je u Vest Holivudu kupila stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sajam 2

25.12.2023 15:58

Sreća, te je Marija sve to mogla da organizuje i isfinansira, i to zahvaljujući svom zlatnom glasu i renomeu jedne od najboljih pevača u regionu. Neka joj je sa srećom, neka uživa u svom majčinstvu i svom i sinovljevom zdravlju. Zaslužila je.

Odgovori 7 13
cojle

25.12.2023 20:02

@Sajam 2 - Bas tako. Sve je osmisljeno uradila. Mnogo srece Maro tebi i tvom sinu.

Lela

25.12.2023 19:37

Dajte, molim vas, sta lupate. Da li znate da je i Deni de Vito holivudski glumac? Ima ih ruznih ko vrag. Vec decenijama ljudi daju semenu tecnost i moze svaka da izabere kakav ce biti otac deteta.

VesaD

25.12.2023 21:06

..sramota..nije mogla da nadje Srbina da je poprska