SLABA TAČKA SEKE ALEKSIĆ! Jede kao LUDA, Veljko je spustio: Šteta da tako lepa žena bude DEBELA!

Autor:

Zabava

25.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica celog života muči muku sa kilažom!

SLABA TAČKA SEKE ALEKSIĆ! Jede kao LUDA, Veljko je spustio: Šteta da tako lepa žena bude DEBELA!

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić kaže da jede ko luda kad je pod stresom, te i da u tim trenucima dobije višak kilograma. Ona tvrdi da je imala poteškoće da se vrati na staru kilažu posle stresnih perioda u životu, ali da danas ne krije da se ugojila jer je naučila da prihvati sebe u svakom smislu.

- Kad god sam u stresnoj situaciji, ja metem hranu! Ne znam šta mi se desi u tim situacijama, ali baš nemam granicu. Uvek sam se čudila ljudima koji pričaju da ne mogu da zinu niti da doručkuju kad su pod stesom. Kod mene je obrnuta situacija i to dovede do toga da se ugojim - rekla je Aleksićka, pa dodala da više nema komplekse kad je izgled u pitanju:

- Danas nemam strah od toga da će neko da kaže da sam se ugojila. To je moja stvar, prihvatila sam sebe u svakom smislu i mislim da je mnogo važnije kakvi smo iznutra od toga kakve brojeve vaga pokazuje kad stanemo na nju - ispričala je Seka u podkastu "Sisterhood".

Republika

Foto: ATA Images

Seka i Veljko

Inače, Seka je nedavno ispričala da nikad nije bila umerena u hrani, na šta su joj i najmiliji skretali pažnju.

- Meni je majka uvek govorila da "samo usisavam", ceo život samo jedem! Onda dođe period kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam 15 kilograma. Baš prošlog decembra sam skinula toliko. Jedva čekam da prođe Nova godina, snimanje spotova i sve ostale obaveze da mogu kao čovek da se najedem. Meni ne daju da jedem ni muž, ni saradnici, ni rodbina. Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Za doček planiram da se najedem ko čovek. Muž Veljko je srećan što sam sad malo smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela. Sviđa mi se i što se danas nekako prihvata to da žena može da izabere koliko će kilograma da ima. Nekako se žene manje osuđuju kad se ugoje, a ranije se podrazumevalo da sve izgledaju kao da su sišle s modne piste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading