DULJAJ BESAN NA UPRAVU PARTIZANA: Pregovaraju sa drugim trenerima, njih petorica su kandidati da me zamene!

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na titulu jesenjeg prvaka, stanje u Humskoj je veoma loše.

DULJAJ BESAN NA UPRAVU PARTIZANA: Pregovaraju sa drugim trenerima, njih petorica su kandidati da me zamene!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbalski klub Partizan završio je na najbolji mogući način 2023. godinu, pošto je u poslednjoj utakmici savladao Crvenu zvezdu i preskočio je na tabeli Superlige Srbije.

Međutim, kako otkriva šef stručnog štaba "parnog valjka" Igor Duljaj, ni to nije garant da neće biti zamenjen ove zime.

Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu.  Već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana - rekao je Duljaj u razgovoru za "B92".

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Nastavio je u istom ritmu.

- I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za Partizan? Neki put mi neko vređa inteligenciju, priča da imam njegovu podršku, a istovremeno pregovara sa drugim trenerima. Ja nisam u toj meri sujetan čovek, samo ne volim tu vrstu manipulacija ili neiskrenosti.

Na kraju je ipak poručio da je Partizan iznad svih.

Partizan je stvorio mene, Partizan je napravio mene i šta god da ja uradim, ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što je meni Partizan dao. Tako da iz poštovanja prema Partizanu, moramo da budemo iskreni, da budemo otvoreni, da vidimo šta je to što je najbolje za fudbalski klub Partizan - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading