SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O NASILJU U PORODICU: Brat pred njom udario oca, dok je TUKAO MAJKU!

Autor:

Zabava

04.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o potresnim detaljima iz detinjstva!

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O NASILJU U PORODICU: Brat pred njom udario oca, dok je TUKAO MAJKU!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić za domaći medij progovorila je o svom odrastanju, gde je otkrila neke od potresnih detalja koji su se dešavali u njenoj porodici. Naime, Seka je pričala da je njen otac jako dobar čovek zbog kojeg mu oprašta sve što se dešavalo u braku sa njenom majkom, kao i da je prema njoj bio nasilan, zbog čega je reagovao njen rođeni brat. 

- Moja mama nije nikad varala mog tatu, nije imala nikad takve situacije u svakom braku, ali eto on je bio takav ljubomoran, imao je te neke sklopove da kažemo preklop neki je imao. Bio je toliko dobar čovek da kad dobije platu podeli. Podeli platu, da ljudima koji su blizu. Tata je zaista bio dobar čovek i ponosna sam na njega zbog toga, bez obzira na sve te druge situacije koje su on i mama imali - govorila je Seka, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

- Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udario ga je po glavi, da ni se on sklonio sa majke jer ju je tukao. Naravno da kao čovek i kao hrišćanin sam sve to tati oprostila i zaboravila, ali bio je dobar čovek, a kad je neko dobar čovek uvek te lepe strani nekako tu ostanu. Moj tata i ja smo imali kroz neki period odrastanja neki prekid komunikacije zato što smo mi izbegli, otišli smo u drugu državu i prosto on je otišao za Austiju. Kad me je pozvao tata nisam imala osećaj da pričam sa tatom. Taj šok, nisam mogla da se prepustim emocijama, samo sam razmišljala šta će reći moj očuh Milan, da mu neće biti krivo što mene zove tata - pričala je iskreno za Skandal Seka Aleksić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading