SABOTIRALI SU ME, ZATO NISAM VELIKA ZVEZDA: Jovana Tipšin otkrila koji hit Seke Aleksić NIJE HTELA DA PEVA!

Autor: M. K. V.

Zabava

27.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica tvrdi da je pesma "Hej da sam muško" prvo njoj nuđena.

SABOTIRALI SU ME, ZATO NISAM VELIKA ZVEZDA: Jovana Tipšin otkrila koji hit Seke Aleksić NIJE HTELA DA PEVA!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pevačica Jovana Tipšin otkrila je kako je svojevremeno pesma Seke Aleksić, koja je postala hit, prvo ponuđena njoj, ali je odbila ponudu jer se ona nikako nije pronašla u rečim "Hej da sam muško". Kako dalje tvrdi, iako je zadovoljna svojom karijerom i uspehom, da joj drugi nisu podmetali nogu, smatra da je mogla da bude i mnogo veća zvezda nego što je sada.

 

Foto: Republika

Seka Aleksić otpevala pesmu koju je Jovana Tipšin odbila

 

- Meni je Braja nudio tu pesmu, ja sam pročitala tekst i nekako nisam pronašla sebe u toj pesmi i odbila sam ga. Ne kajem se za to što sam odbila pesmu, jer mislim da nije trebalo ja to da snimim, već Seka. Čula sam i da je nekim velikim zvezdama žao što nisu snimile neke moje pesme - rekla je Jovana za Skandal, pa se osvrnula na to kako je mogla da bude mnogo veća zvezda da je nisu sabotirali:

- Mislim da su me minirali indirektno, direktno nisu. Indirektno jesu, i to mnogo njih. Ja sam se sama borila kroz svoju karijeru. Nisam imala nikoga da me gura, ali hvala Bogu, Bog je veliki, dao mi je glas i dao mi je da budem vredna, radna, tu upornost mi je dao i to što imam u saradnji sa svima, ja sam sa svima u dobrim odnosima. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading