KOKA KOLA I VRUĆE ORGIJE U POLICIJSKOJ STANICI KOTOR! Ovo su glavni akteri SKANDALA: "E vidi je šta radi u stanicu policije"! (FOTO)

Autor: S.B.

Hronika

27.11.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

KOKA KOLA I VRUĆE ORGIJE U POLICIJSKOJ STANICI KOTOR! Ovo su glavni akteri SKANDALA: "E vidi je šta radi u stanicu policije"! (FOTO)

Foto: /borba.me/Ustupljene fotografije

Orgije

Povodom informacija sa kojima je upoznata javnost putem medija, među kojima je portal Republika prvi pisao, a tiču se vršenja nedozvoljenih radnji eksplicitnog sadržaja od strane policijskih službenika u prostorijama OB Kotor, o čemu su obaveštavali Ljuba Milovića, reagovao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

On je rekao da postoje bezbednosne smetnje za dalji rad policijskih službenika Slobodana Vulanovića i Marka Novakovića, koje je Specijalno policijsko odeljenje identifikovalo kao policijske službenike koji vode prepisku 30. jula 2020. godine sa Ljubom Milovićem i šalju mu fotografije eksplicitnog sadržaja o radnjama u OB Kotor sa dve ženske osobe. Mediji su objavili da su dva inspektora policije u prostorijama OB Kotor organizovala orgije sa dve ženske osobe, a o tome su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu "kavačkog klana".Šaranović je rekao da su odmah reagovali.

Foto: /borba.me/Ustupljene fotografije

 

- Odmah po saznanju preduzeo sam sve neophodne mere i radnje iz nadležnosti ministarstva, kako bi se upoznali sa svim okolnostima. Ministarstvo unutrašnjih poslova je povodom ovog događaja već preduzelo radnje i obavestilo Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, koje je dalo obavezujući nalog da se utvrde sve činjenice i okolnosti sa ciljem rasvetljavanja ovog slučaja (saslušanje policijskih službenika i devojaka sa fotografija, pribavljanje materijala sa nadzornih kamera, pribavljanje sadržaja sa SKY komunikacije od SDT i dr.). Po dobijanju predmetnog sadržaja od Sektora za borbu protiv kriminala, Komisija za proveru bezbednosnih smetnji je prikupila sve neophodne podatke i mišljenja u skladu sa zakonom i utvrdila da postoje bezbednosne smetnje za dalji rad policijskih službenika Slobodana Vulanovića i Marka Novakovića, koje je Specijalno policijsko odeljenje identifikovalo kao policijske službenike koji vode prepisku 30. jula 2020. godine sa Ljubom Milovićem (predmetni sadržaj iz SKY komunikacije) i šalju mu fotografije radnji eksplicitnog sadržaja koje vrše u prostorijama OB Kotor, sa dve ženske osobe - naglasio je Šaranović.

- E vidi je šta radi u stanicu policije - glasi jedna od razmenjenih poruka sa Skaja.

On je pojasnio da je za jednim od policajaca raspisana poternica.

- Kada su u pitanju policijski službenici koji su akteri ovog događaja, obavještavam javnost da je policijskom službeniku Marku Novakoviću, koji je u bjekstvu i za kojim je raspisana međunarodna potjernica, evidentiran prestanak radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, dok je drugi policijski službenik Slobodan Vulanović trenutno u pritvoru i privremeno je udaljen sa rada, zbog čega sam tražio od direktora Uprave policije da preduzme radnje iz svoje nadležnosti - tvrdi ministar.

Podsetimo, jedna od dve ženske osobe bila je u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading