NAPADNUT FIRČI! Poznati muzičar se HITNO oglasio nakon INCIDENTA u Novom Sadu!

Autor:

Zabava

25.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar i bivši rijaliti učesnik napadnut je sinoć u Novom Sadu!

NAPADNUT FIRČI! Poznati muzičar se HITNO oglasio nakon INCIDENTA u Novom Sadu!

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Ivan Fece Firči, ponzati muzičar i bivši rijaliti učesnik, napadnut je sinoć u Novom Sadu, gde ga je nepoznati muškarac šovinistički izvređao. Firči se oglasio i otkrio šta se desilo i kako je došlo do nemilog incidenta.

- On je bukvalno urlao. Vređao me je, psovao, govorio: "Treba te ubiti, đubre mađarsko". Potom je počeo da lupa po automobilu, da ga ošećuje, polomio je far -  kazao je Fece.

Kako je naveo, čovek se udaljio, a on je izašao iz automobila da pogleda kakva je šteta načinjena. Tada se čovek vratio i fizički nasrnuo na njega, dok je pokušavao da ga obori.

- Potom su se pojavila tri muškarca koji su dobronamerno pitali šta se dešava, pa se napadač udaljio. Onda su mi oni rekli da će mi platiti ako ne budem zvao policiju. Ja sam rekao da nije odštampano toliko para zbog kojih bih prećutao napad. Potom sam pozvao policiju, koja je došla i privela napadača, a on je u lisicama i dalje nastavljao da psuje mene, ali i policajce, na koje je on onda počeo fizički nasrtati - dodaje poznati muzičar.

Republika

Foto: youtube.com/balkaninfo/printscreen

Ivan Fece Firči

Muzičar dodaje da će preduzeti sve korake da napadač bude što strožije kažnjen.

- Rekao sam im: nije važno, ali da stvar bude potuno apsurdna, ja uopšte nisam Mađar. Moji roditelji su iz toliko mešovitih brakova da nema dominantne nacionalnosti. Bio sam sretan dok sam u Jugoslaviji mogao da se po nacionalnosti osećam kao Jugosloven - rekao je Fece, prenosi "Beta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading