POZNATI GLUMAC POGINUO NA RATIŠTU: Bogdan iza sebe ostavio ženu i ćerku!

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

POZNATI GLUMAC POGINUO NA RATIŠTU: Bogdan iza sebe ostavio ženu i ćerku!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Ukrajinska filmska industrija suočava se sa još jednim gubitkom, jer je talentovani glumac Bogdan Kolesnik izgubio život obavljajući borbenu misiju. Vest o njegovoj tragičnoj smrti objavljena je na društvenim mrežama od strane Državne filmske agencije Ukrajine, ostavljajući javnost u šoku i tuzi.

Kolesnikova koleginica Olga Sumska takođe se oglasila na društvenim mrežama, izražavajući duboko saučešće i ističući da je mladi glumac ostavio iza sebe suprugu i ćerku. Ova tužna vest dolazi nakon nedavnih gubitaka u ukrajinskoj umetničkoj zajednici, uključujući glumce Andreja Pavlenka, Vasilija Kuharskog i Alekseja Hilskog, koji su takođe izgubili živote na frontu.

Inače, Bogdan Kolesnik ostavlja iza sebe ne samo uloge koje je tumačio na pozornici i ekranu, već i dubok utisak na svoje kolege i publiku. Njegova strast prema glumi i posvećenost umetnosti ostaju trajni deo njegovog nasleđa.

Kao talentovani ukrajinski glumac, Kolesnik je svojim radom zadobio poštovanje i ljubav publike, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu umetnosti.

Teški gubici u ukrajinskoj umetničkoj zajednici

Ova tragična vest dodatno naglašava teške gubitke koje je ukrajinska umetnička zajednica pretrpela u poslednje vreme. Gubitak ne samo talentovanih pojedinaca, već i njihov doprinos umetnosti, ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena.

Nakon nedavnih smrti poznatih glumaca, Ukrajina se suočava sa tugom i bolom, ali i sa sećanjem na njihov doprinos umetnosti i nasleđe koje su ostavili iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading