UMRO SLAVNI GLUMAC KOG SU SVI VOLELI: Sin slomljen od bola podelio tužne vesti (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ćemo ga pamtiti po ovim ulogama!

UMRO SLAVNI GLUMAC KOG SU SVI VOLELI: Sin slomljen od bola podelio tužne vesti (FOTO)

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Rajan O'Nil preminuo je u 82. godini, a tužnu vest podelila je njegova porodica. O'Nil je, inače, bio najpoznatiji po svojim filmovima iz 1970-ih koji su uključivali "Papirni mesec", u kojima je glumio sa svojom ćerkom Tejtum O'Nil.

Patrik, naslednik preminulog glumca, objavio je tužnu vest na društvenim mrežama u petak popodne, što je potreslo mnoge ljude širom sveta. U svojoj objavi, on je istakao da je ovo najteža stvar koju je ikada morao da kaže, ali je zahvalio svima na podršci i ljubavi.

- Ovo je najteža stvar koju sam ikada imao da kažem, ali idemo... Moj tata je danas mirno preminuo, sa svojim timom koji ga voli, koji ga je podržavao i voleo kao i on nas - istakao je Patrik O'Nil u svojoj potresnoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan O'Neal (@ryan_o_neal)

 

Nakon njega, ovim povodom oglasila se i njegova ćerka Tejtum takođe je ostavila svoju emotivnu poruku na društvenim mrežama, a kako je istakla, njen otac nije bio samo sjajan glumac, već i divan otac i mentor, te da će zauvek čuvati uspomene na njega.

Inače, Rajan O'Nil je bio jedan od najomiljenijih glumaca tog vremena, poznat po svojoj harizmi i talentu. Njegova uloga u filmu "Papirni mesec" ostala je upamćena kao jedna od njegovih najboljih, a posebno je bila emotivna jer je glumio zajedno sa svojom naslednicom, te tako ostavio neizbrisiv trag u filmskoj industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan O'Neal (@ryan_o_neal)

 

Rajan je bio nominovan 1970. za Oskara za najboljeg glumca za svoj blokbaster "Ljubavna priča" sa Alijem Mekgrou. O'Nil je takođe bio poznat po svojoj vezi sa glumicom "Čarlijevih anđela" Farom Fosit koja je trajala decenijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading