BRAZILAC ODUŠEVLJEN NOVIM SAIGRAČEM! Ovako je Jago PROKOMENTARISAO dolazak Gilespija!

Autor:

Sport

24.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Bajerna debitovao za Crvenu zvezdu Meridianbet u pobedi nad Splićanima.

BRAZILAC ODUŠEVLJEN NOVIM SAIGRAČEM! Ovako je Jago PROKOMENTARISAO dolazak Gilespija!

Foto: Starsport

Pred srpskim šampionom pao je i Split, u režiji Majka Tobija koji je sa 24 poena bio najbolji akter utakmice.

Značajan doprinos trijumfu dao je i Brazilac Jago dos Santos, te je za 24 minuta na parketu upisao četiri poena, pet asistencija i tri skoka u defanzivi.

- Bila je dobra utakmica i bitna pobeda za nas. Mislim da smo odigrali veoma borbeno i privikli se na teren koji nije Arena. Iako Teodosić nije igrao, prikazali smo kvalitetan meč u oba pravca - rekao je Jago dos Santos posle utakmice.

Foto: Starsport

Jago dos Santos s loptom

Fredi Gilespi je novi košarkaš Zvezde Meridianbet, a Jago veoma dobro poznaje nekadašnjeg igrača Bajerna.

- Sviđa mi se Fredi. Igrali smo jedan protiv drugog u nemačkom prvenstvu i dobar je tip. On donosi energiju. Bio je nam je potreban igrač takvog tipa, koji daje dodatnu energiju - kazao je dos Santos o svom saigraču.

U sledećem evroligaškom kolu, izabranici Janisa Sferopulosa idu na megdan atinskom Panatinaikosu.

- Velika utakmica je pred nama. Evroliga uvek donosi utakmice visokog kvaliteta, a ja ću po prvi put igrati tamo. Volim takve utakmice i srećean sam kada imam priliku da osetim tako nešto. Oni igraju odlično, ali mi moramo da pobedimo. Trenutno igramo bolju košarku.

Odlazak Nejpira u Armani je smanjio roster na bekovskim pozicijama, samim tim i povećao minutažu drugim igračima, ali i pritisak.

- Mislim da svi imaju pritisak i odgovornost. Ovo je moj posao. Kada toga ne bude bilo, neću igrati više. Više odgovrnosti i pritiska samo dodatno čini da budem fokusiraniji - istakao je Jago dos Santos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading