POSLE POBEDE NAD SPLIĆANIMA! Stigle LOŠE vesti za Zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

24.12.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli upisali ubedljiv trijumf protiv Splićana.

POSLE POBEDE NAD SPLIĆANIMA! Stigle LOŠE vesti za Zvezdu Meridianbet!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su bez većih problema pobedili Split (89:67) u 13. kolu AdmiralBet ABA lige i napravili dobru uvertiru pred gostovanje Panatinaikosu u Evroligi, ali je i grčki velikan slavio u meču tamošnjeg nacionalnog šampionata. 

Izabranici Ergina Atamana su trijumfovali u gostima Promiteasu (69:54) i na taj način ostali na savršenom učinku posle 11. kola grčkog prvenstva.

Foto: Starsport

Ergin Ataman

"Zelene" iz Atine je do 13. uzastopne pobede predvodio Kendrik Nan sa 15 poena, Vili Ernangomez je imao 13 koševa, Panajotis Kalaicakis je dodao 12, a Tanasis Antetokumbo dva poena manje.

Ekipa Panatinaikosa je produžila seriju trijumfa na pet mečeva i jasno je da će Zvezdi Meridianbet biti veoma teško na gostovanju u OAKA areni.

Duel se igra u četvrtak od 20:15. Tim Janisa Sferopulosa je na skoru 6-10, dok Panatinaikos ima devet trijumfa i sedam poraza. 

Nasuprot tome, crveno-beli u AdmiralBet ABA ligi imaju 12 pobeda i samo jedan neuspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading