SRAMNA ODLUKA ITALIJANA: Delijama zabranjen ulaz na meč u Milanu!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet neće imati podršku navijača na gostovanju Armaniju.

SRAMNA ODLUKA ITALIJANA: Delijama zabranjen ulaz na meč u Milanu!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet biće bez podrške navijača na meču protiv Armanija u Milanu pošto im je zabranjeno da kupuju ulaznice za tu utakmicu, saopštio je prefekt grada Klaudio Zgaralja.

Kako prenosi portal "milanotoday.it", Zgaralja je saopštio da će ulaznicu za taj meč moći da kupe samo ljudi koji žive u pokrajini Lombardija, čiji je centar grad Milano. Time, kako se navodi, želi da spreči navijače Crvene zvezde Meridianbet iz ostatka Italije, Evrope i Srbije da kupe ulaznice i dođu da podrže ekipu Joanisa Sferopulosa.

- Iz mnogo razloga, kako bismo zaštitili javni red i bezbednost, doneli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde Meridianbet iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca - rekao je Zgaralja, a prenosi pomenuti portal.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde Meridianbet

"Milanotoday.it" dodaje da je odluka doneta zbog straha od mogućih nereda van dvorane i u njoj jer su navijači Crvene zvezde Meridianbet u dugotrajnom sukobu sa pristalicama Rome, kojih ima širom Italije, pa čak i u samom gradu Milanu gde ogromna većina navija za Inter ili Milan.

Armani i Crvena zvezda Meridianbet će snage odmeriti 11. januara 2024. godine, u okviru 21. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading