GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Šira ne dozvoljava Glazeru da napusti Zvezdu, a evo šta kaže Sneža Borjan (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruge golmana crveno-belih vode glavnu reč.

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Šira ne dozvoljava Glazeru da napusti Zvezdu, a evo šta kaže Sneža Borjan (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/shiramorag, Instagram printscreen/snezanafi

Vladan Milojević je u petak predstavljen kao novi šef stručnog štaba FK Crvena zvezda, a na slatkim mukama biće kada je u pitanju mesto između stativa.

Mrežu crveno-belih je u jesenjem delu sezone čuvao odlični Izraelac Omri Glazer, ali šampion Srbije na pozajmici u Slovanu iz Bratislave ima Milojevićevog ljubimca iz prethodnog mandata na Marakani - Milana Borjana.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izjavio je da će odluka o eventualnom povratku Borjana već na zimu biti isključivo na Vladanu Milojeviću.

Prema tome, već je počelo sa spekulacijama da bi Glazer možda mogao i da napusti stadion "Rajko Mitić", ali je sve to demantovala njegova supruga Šira.

Za to vreme, Borjan je sa porodicom na Maldivima, gde uživa u odmoru i za sada se oglašavao samo nakon što je Barak Bahar otpušten, ali ne i po pitanju svog prevremenog povratka na Marakanu.

Ista je situacija kada je i njegova supruga Snežana Borjan u pitanju, koja je za vreme izjava koje daje Šira Glazer objavila nekoliko provokativnih fotki u minijaturnom bikiniju.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/snezanafi

Stori Snežane Borjan

Na drugom je čak imala i jednu porukicu.

- To nije crvena zastava - napisala je popularna gospođetina.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/snezanafi

Snežin stori

Omri Glazer je ove sezone branio na 26 utakmica u Zvezdinom dresu, primio je 31 gol, a devet puta je ostao nesavladan. Sa druge strane, Milan Borjan je na 28 mečeva za Slovan primio 34 gola i takođe je devet puta sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading