KAD ŽENA KAŽE, TO JE TAKO: Glazer ne namerava da napušta Beograd!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga golmana Crvene zvezde oduševljena Srbijom.

KAD ŽENA KAŽE, TO JE TAKO: Glazer ne namerava da napušta Beograd!

Foto: Instagram printscreen/shiramorag

Šira i Omri Glazer

Fudbalski klub Crvena zvezda je uoči ove sezone doveo veliki broj pojačanja, a posle šest meseci se može konstatovati da je najveće Omri Glazer.

Izraelac je na golu crveno-belih pravio čuda u Ligi šampiona, pogotovo u prvom kolu na Etihadu, gde je Mančester siti mogao da postigne mnogo više od tri gola, koliko je na kraju dao.

Delije su zavolele izraelskog čuvara mreže, a sada je nakon pola godine u Beogradu, svoje utiske je sumirala i njegova supruga Šira Glazer.

Teški deo završen je čim sam stigla u Omrijev zagrljaj. Ono što je stvarno bilo teško za mene bilo je da budem daleko od njega nekoliko nedelja, kada je bio na pripremama, i bila sam sama u Izraelu. Sada, mi smo zajedno, već nam je kao kod kuće, mogu reći da smo se vrlo brzo prilagodili. Svi su ovde veoma srdačni i ljubazni i žele d vam pomognu, pa je i tranzicija bila zaista lakša zahvaljujući tome. Već imamo dobre prijatelje iz tima i ispostavilo se da sam često letela i do Izraela pa sam videla i porodicu - izjavila je Šira.

Republika

Foto: Instagram printscreen/shiramorag

Šira Glazer

Izdvojila je jedan momenat, koji joj je ostao upečatljiv.

U Jom Kipuru Omri i ja smo zajedno postili kod kuće. I to je bilo najneverovatnije i najzabavnije na svetu. U našoj tišini, samo nas dvoje. Naši životi su tako intenzivni da je ponekad potrebno zaustaviti sve na 24 sata i samo mirno biti kod kuće, igrati društvenu igru ili čitati knjigu - to je ludilo! Sinagoga nije dovoljno blizu da bi smo išli peške, nažalost, pa nismo išli, nadam se da ćemo možda sledeće godine uspeti. Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima svoju 'energiju', deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim - poručila je Glazerova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading