TRAGIČAN INCIDENT U AMERICI: Usred dana izrešetan muškarac u tržnom centru na Floridi, žena pogođena u nogu!

Autor:

Svet

24.12.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštajima medija, u napadu je stradao mušakarac od posledica ranjavanja. Incident se dogodio nešto pre 16 časova u veoma prometnom delu tržnog centra, udaljenog oko 100 kilometara od Orlanda.

TRAGIČAN INCIDENT U AMERICI: Usred dana izrešetan muškarac u tržnom centru na Floridi, žena pogođena u nogu!

Foto: Profimedia

Juče popodne došlo je do tragičnog incidenta u tržnom centru u Osali, Floridi, gde je nepoznati napadač izvršio pucnjavu, rezultirajući smrću jednog muškarca i ranjavanjem jedne žene.

Prema izveštajima medija, napad se dogodio nešto pre 16 časova u veoma prometnom delu tržnog centra, udaljenog oko 100 kilometara od Orlanda.

Napadač je prišao svojoj žrtvi i izvršio nekoliko pucnjeva, usmrćujući muškarca, dok je ženu pogodio u nogu. Nakon napada, napadač je odbacio oružje i pobegao sa mesta zločina, ostavljajući iza sebe scenu haosa i uznemirenja.

Policija je odmah reagovala na dojavu, stigavši u tržni centar oko 15.40 časova. Portparol policije izjavio je da su patrolne jedinice odmah ušle u objekat, naglašavajući da situacija nije bila onakva kakvu bismo smatrali "aktivnim strelcem".

Ovo je ublažilo strahovanja od potencijalnog masovnog napada, ali istovremeno je istaknuto ozbiljno nasilje koje se odigralo.

Pored žrtava pucnjave, još nekoliko osoba koje su se nalazile u tržnom centru zadobile su povrede. Jedna osoba je prijavila bol u grudima, dok je druga prijavila slomljenu ruku. Policija nastavlja sa potragom za napadačem i sprovodi istragu kako bi rasvetlila okolnosti ovog tragičnog događaja.

Građani su pozvani na oprez, a tržni centar je privremeno zatvoren dok policija nastavlja svoj rad na mestu događaja. Očekuje se da će dalje informacije biti dostupne kako se istraga bude razvijala, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading