SAHRANJEN SLAVNI GLUMAC: Bivša žena se OPROSTILA od njega, počivaće pored koleginice sa kojom je imao KONTROVERZNU VEZU!

Autor:

Zabava

24.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahranjen poznati glumac Rajan O'Nil u Los Anđelesu!

SAHRANJEN SLAVNI GLUMAC: Bivša žena se OPROSTILA od njega, počivaće pored koleginice sa kojom je imao KONTROVERZNU VEZU!

Foto: Profimedia

Slavni glumac Rajan O'Nil je sahranjen danas u Los Anđelesu,  počivaće pored legendarne Fare Foset, sa kojom je imao kontroverznu vezu. Oboje su sahranjeni na groblju "Vestvud Memorijal Park".

Rajan je preminuo 8. decembra, bolovao je od leukemije i raka prostate, a kako je juče zvanično saopšteno, uzrok smrti je kongestivno zatajenje srca.

Na sahrani glumca Rajana O'Nila bilo je oko 25 ljudi, među kojima su i njegova bivša supruga Li Tejlor - Jang koja je uplakana stajala pored njegovog kovčega, njegov sin Patrik O'Nil i najbolja prijateljica Fare Foset Alan Stjuart. Sahrana je počela oko 11 sati ujutru, piše "Dejli Mejl".

Republika

Foto: Credit: WALTER / Bestimage / Profimedia

Fara Foset i Rajan O'Nil

Podsećanja radi, Fara i Rajan su imali burnu vezu koja je trajala tri decenije. Odnos im je trajao sve do njene smrti, koja je nastala 2009. godine, kad je glumica preminula od raka u 62. godini. Rajan je imao 82 godine kad je preminuo.

Fara je od 1973. do 1982. bila u braku sa Lijem Mejdžorosom, kada su se razveli, ona je već bila u vezi sa O'Nilom, sa kojim je počela romansu 1979. Fara i Rajan su romansu započeli 1979. godine, a veza im je bila ispunjena raskidima i pomirenjima, a u jednoj od pauza Fara je bila sa producentom Džejmsom Orom, čija je bila žrtva nasilja.

Fara i Rajan su 1985. godine dobili sina Rejmonda. Inače, Fara je Rajana uhvatila u prevari 1997. godine sa glumicom Lesli Stefansom. Nakon raskida njihova ćeka Tejtum izjavila je da je glumac bio nasilan prema njenoj majci: "Tukao ju je".

Kontroverzan par pomirio se 2001. Ona je ubrzo obolela od raka debelog creva. Njena borba prikazana je u dokumentarnom filmu "Farina priča". Mnogi su bili iznenađeni kada je 2009. saopštila da će se udati za Rajana, preminula je tri dana kasnije, prenosi "Blic Žena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading