PRVE SLIKE SA MESTA MASOVNE PUCNJAVE! Čaure i tela svuda - policija ZATVORILA SVE! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Svet

23.12.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava na parkingu ispred biblioteke.

PRVE SLIKE SA MESTA MASOVNE PUCNJAVE! Čaure i tela svuda - policija ZATVORILA SVE! (FOTO)

Foto: shutterstock

Jutros oko 4.50 časova, parking kod biblioteke u Baltimoru postao je poprište pucnjave koja je rezultirala smrću jedne osobe, dok su četiri osobe ranjene.

Scena zločina je blokirana, a forenzičari su temeljno pregledali područje, postavljajući više od 30 markera za dokaze širom parkinga. Na slikama koje su se proširile društvenim mrežama jasno se vidi zatvoreno područje, kao i pronađene čaure koje su ključni dokazni materijal.

 

 


Policija, zajedno sa forenzičarima, intenzivno traga za napadačem ili više njih, dok motiv napada još uvek nije poznat. Identitet žrtava takođe ostaje nepoznat, a ostaje pitanje šta su radile na parkingu ispred biblioteke u tako ranim jutarnjim časovima. Fotografije prikazuju i beli Hyundai koji je predmet policijske istrage, a nije jasno da li ga je koristio napadač ili možda neka od žrtava.

Baltimorska policija je apelovala na sve građane koji poseduju informacije o ovom napadu da se jave, kako bi pomogli u rasvetljavanju ovog slučaja i dovođenju počinilaca pred lice pravde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading