JEDNOSTAVNO - GOAT! Novak pokopao rivale, pa prasnuo u smeh (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković jednim odgovorom postavio stvari na svoje mesto.

JEDNOSTAVNO - GOAT! Novak pokopao rivale, pa prasnuo u smeh (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je gost u jednoj emisiji, gde je odgovarao na razna pitanja.

Jedno je glasilo "Koji turnir bi voleo da osvojiš?", što je srpskog asa za trenutak zbunilo, a onda je usledio pravi šou.

- Sve sam ih osvojio - odgovorio je Nole prasnuvši u smeh, zbog čega se ubrzo i izvinio, pa kratko dodao:

- Veoma sam skroman - završio je Đoković, koji i dalje nije uspeo da zaustavi napad smejanja.

Međutim, Novak zaista ništa nije slagao, pošto ne postoji nijedan iole važniji turnir na svetu koji nije osvojio, osim Olimpijskih igara, mada one nisu među takmičenjima na koja se pitanje odnosilo.

Đoković je apsolutni rekorder po broju osvojenih grend slem titula, pošto u svojim vitrinama ima čak 24 pehara sa četiri najveća turnira. Nole je Australijan open osvajao čak deset puta, trofej na Vimbldonu je podigao u sedam navrata, šampion US Opena je bio četiri puta, a triput se okitio titulom i na Rolan Garosu.

Takođe, Novak je rekorder i po broju pehara na Završnim mastersima, pošto je sedam puta bio osvajač takozvanog ATP finala.

Naravno, Srbin je prvi i po broju masters titula u karijeri, pošto ih je osvojio 40. Pritom, jedini je u istoriji koji je uspeo da trijumfuje na baš svakom turniru serije 1.000, a da stvar po njegove rivale bude još jezivija, Nole je to učinio dva puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading