"ORLOVIMA" NEĆE BITI LAKO: FSS zakazao baš jaku proveru pred EP!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša reprezentacija će imati veliku podršku, u to nema sumnje.

"ORLOVIMA" NEĆE BITI LAKO: FSS zakazao baš jaku proveru pred EP!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije zakazala je veoma jaku proveru uoči Evropskog prvenstva, pošto će 4. juna odmeriti snage sa Austrijom.

Taj meč biće odigran na stadionu Prater u Beču.

Ova utakmica predstavljaće biće vrlo moguće i najjača provera pred Evropsko prvenstvo, pošto će "orlovi" imati priliku da se suoče sa baš snažnim rivalom.

Iako će Austrija biti domaćin, očekuje se da izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju ogromnu podršku s tribina, jer je poznato da veliki broj Srba živi u Beču, što će dodatno motivisati ekipu pred turnir.

Prethodno će naša reprezentacija igrati sa Rusijom i Kiprom. Utakmica protiv Rusije zakazana je za 21. mart u Moskvi, dok će se susret sa Kiprom odigrati 2. aprila u Limasolu. Ove provere pružiće selektoru Dragana Stojkoviću Piksiju priliku da testira taktiku i igrače protiv različitih stilova igre, pošto Rusi i Kiprani igraju na totalno drugačije načine.

Republika

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi

Pored susreta sa Austrijom, planirano je da reprezentacija odigra još jednu proveru oko 10. juna, neposredno pred početak Evropskog prvenstva. Ove utakmice predstavljajuće poslednju priliku za konačno uigravanje tima i postavljanje poslednjih taktičkih detalja pre početka turnira.

Podsetimo, Srbija će na kontinentalnom šampionatu igrati u C grupi sa Slovenijom, Danskom i Engleskom, a prvi meč ih očekuje protiv "gordog albiona" u Gelzenkirhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading