PARTIZAN NA PRAGU BRUTALNOG NBA POJAČANJA: Željko bira između višestrukog Ol-stara i najboljeg rukija!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradović bi uskoro mogao da ima još jednu veliku zvezdu u timu.

PARTIZAN NA PRAGU BRUTALNOG NBA POJAČANJA: Željko bira između višestrukog Ol-stara i najboljeg rukija!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana su uvodna tri meseca sezone 2023/24 odigrali sjajno, pogotovo u Evroligi, gde imaju skor 9-7 i nalaze se u krugu timova koji dele od četvrtog do desetog mesta na tabeli.

Sa druge strane, u AdmiralBet ABA ligi su crno-beli doživeli nekoliko kikseva, koji su ih uprkos pobedi u večitom derbiju koštali liderske pozicije na tabeli.

Baš zbog toga, čini se da je "parnom valjku" potreban još jedan šraf kako bi mašina radila kao podmazana, a navijači regionalnog prvaka smatraju da je u pitanju igrač na poziciji plejmejkera.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

S obzirom na to da je i NBA sezona više nije na samom početku, jasno je da igrači koji trenutno nemaju angažman u najjačoj ligi na svetu teško mogu da mu se nadaju ove takmičarske godine.

Prema tome, Željko Obradović bi baš među njima mogao da nađe ono što mu je potrebno da napadne titulu šampiona Evrope.

Svakako najzvučnije ime među slobodnim agentima trenutno je petostruki Ol-star Džon Vol. Ovaj 33-godišnjak je žario i palio NBA ligom u dresu Vašington Vizardsa, a poslednje tri sezone je proveo u Hjuston Roketsima i Los Anđeles Klipersima, gde više nije bio onaj stari.

Na listi se nalaze i dva dokazana 37-godišnjaka, Goran Dragić i Džordž Hil.

Karijeru bi u Humskoj mogao da oživi i najbolji ruki iz 2014. godine, Majkl Karter-Vilijams (32), koji za razliku od prethodne trojice trenutno nije neaktivan, jer igra u razvojnoj Dži ligi za "kapitene" iz Meksiko sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Oslobodilac

26.12.2023 15:15

NAPRED NARKOKARTEL PARTIZAN. KUPILI STE SUDIJE SAD JOS JEDNO 10 IGRACA PLUS JOKICA. I 4 MESTO U F 4 VAM JE OBEZBEDJENO A NADMO SE I ROBIJA KAD DODJE ZAKON NA RED U OVOJ ZEMLJI

Vucko

26.12.2023 20:02

@Oslobodilac - 🤣🤣🤣 ovo fmp spinuje da bi doveli 13 pojacanje za ovu godinu i mozda jos kojeg trenera