GROBARI SU ODUŠEVLJENI! Hrvatski reprezentativac napravio PRVI korak ka prelasku u Partizan! Miško Ražnatović u ŠOKU!

Autor:

Sport

23.12.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se i razlog takvog epiloga.

GROBARI SU ODUŠEVLJENI! Hrvatski reprezentativac napravio PRVI korak ka prelasku u Partizan! Miško Ražnatović u ŠOKU!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Tokom jučerašnjeg dana osvanula je informacija da je Džejlen Smit (29) na najboljem putu da pojača redove Partizana. Ovaj košarkaš rastao se sa Virtusom iz Bolonje, pa su se pojavili navodi o dolasku u redove crno-belih, a onda je stigla potvrda da mu je agent Miško Ražnatović, poznati menadžer sa kojim klub iz Humske odavno ne sarađuje.

Ipak, usledio je megapreokret, pošto je Amerikanac raskinuo saradnju sa jednim od najmoćnijih svetskih košarkaških menadžera, a prema izjavi koju je Ražnatović dao za "B92" Smita više ne zastupa agencija jednog od najpoznatijih menadžera u Evropi. Takav rasplet situacije označava da u teoriji ne postoje više prepreke kada je u pitanju potencijalna saradnja između Smita i Partizana.

Smit igra na poziciji plejmejkera, mestu koje je trenutno deficitarno u timu Željka Obradovića zbog povrede Alekse Avramovića. Pi Džej Doužer je jedina prava opcija za najtrofejnijeg evropskog stručnjaka na poziciji organizatora igre, jer ni Ognjen Jaramaz ni Mateuš Ponitka imaju previše oscilacija u igri, pa je rešenje pronađeno u Džejlenu.

Foto: Tanjug/AP

Džejlen Smit

Rođeni Amerikanac nastupa za reprezentaciju Hrvatske kao naturalizovani igrač. Nije draftovan 2017. godine, pa je tada odlučio da ode "preko bare" i potpisao je za nemački Hajdelberg. Odatle je otišao u Ludvigzburg, a tu ga je primetila Alba i dovela ga u Berlin. Zaigrao je u Evroligi i posle dve sezone otišao je u Virtus. Tamo se nije snašao, pa je došlo do prekida saradnje.

Inače, treba podsetiti da je posle šokantnog odlaska Jama Madara u Fenerbahče došlo do prekida saradnje između Partizana i Miška Ražnatovića.

- Sa Miškom smo prekinuli saradnju iz tog razloga. Madar je nesportski izašao iz ugovora. Kako kreću problemi sa njim baš kad apostaje deo te agencije? Sad će neko da objasni da je to slučajnost i da se kune u vernost, ne mora da mi se kune u to. Ta agencija uzela je od Partizana milione evra, ja to u životu nikada nisam imao, to je jako loše, to rade loši ljudi - rekao je tada predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading