KABOKLO JE TUŽAN! Centar Partizana se u SUZAMA oprostio od svog prijatelja!

Autor:

Sport

22.12.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš crno-belih nije krio tugu za iznenada preminulim reprezentativcem Venecuele.

KABOKLO JE TUŽAN! Centar Partizana se u SUZAMA oprostio od svog prijatelja!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Košarkaški svet šokirala je vest o preranoj smrti reprezentativca Venecuele Garllija Soha, koji je bio učesnik ovogodišnjeg Mundobasketa sa svojom selekcijom.

Tužna informacija ražalostila je i ljubimca grobara Bruna Kabokla, koji je poznavao Garlija, obzirom da su obojica tokom 2022. godine bili članovi Kapitanes de Siudad de Meksika.

Centar Partizana je posle toga prešao u bundesligaša Ulm, pa izraelski Makabi iz Ranane, da bi se potom obreo u Partizanu, dok je Garli bio u Defensor Sportingu i Bronkos de Karakasu.

 

 

- Počivaj u miru, Kabra. Veliki čovek i prijatelj, saučešće tvojoj porodici - napisao je Kaboklo uz fotografiju Soha i emodži koji plače.

Garli je imao samo 24 godine, a pronađen je mrtav u petak. Na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Manili beležio je prosečno 12,4 poena u dresu Venecuele.

Soho je na Mundobasketu ubacio 16 poena protiv Slovenije i 20 poena protiv Japana, a ostao je poznat kao borac na terenu.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je i Košarkaški savez Venecuele, koji je izrazio reči saučešća porodici preminulog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading