FILIP ĐUKIĆ NAKON RASKIDA SA PAULOM UPUTIO ŠOK REČI: Digla se velika drama zbog voditelja!

Autor:

Zabava

22.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić se oglasio nakon raskida sa Paulom Hublin.

FILIP ĐUKIĆ NAKON RASKIDA SA PAULOM UPUTIO ŠOK REČI: Digla se velika drama zbog voditelja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Đukić i Paula Hublin

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, nakon veridbe započeli su zajednički život u luksuznom stanu na Novom Beogradu.

Međutim, nedavno su otkrili javnosti da više nisu zajedno. Filip je putem Instagrama potvrdio ovu informaciju, poručujući da ne želi reči podrške niti savete. Paula je kratko potvrdila raskid za medije, a kasnije je putem Instagram profila odgovarala na "leksikon" pitanja, ističući da se trenutno oseća "sama kao list na vetru".

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin i Filip Đukić raskinuli

 

- Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Par je bio poznat po aktivnostima na društvenim mrežama, gde su često delili zajedničke fotografije. Međutim, čini se da je njihov život iza zatvorenih vrata bio drugačiji od onoga što su prikazivali javnosti. Iako nisu obelodanili pravi razlog raskida, fanovi se nadaju mogućnosti za pomirenje, s obzirom da još uvek nisu uklonili zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Foto: Instagram.com

Paula Hublin Instagram

 

Paulino priznanje da se oseća "sama kao list na vetru" izazvalo je različite reakcije kod fanova. Dok su jedni pretpostavili da je tužna nakon raskida, drugi su mislili da se šali na svoj račun. Ovo priznanje je otkrilo brojne detalje o njoj koji do sada nisu bili poznati javnosti, dodatno intrigirajući fanove.

Sada se oglasio i Filip, te je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Milene Dravić i Dragana Nikolića, sa vrlo emotivnim statusom:

- Milena, ako te vole milioni, među njima sam, ako te voli samo jedan, taj sam, ako te pak niko ne voli, tada znaj da sam umro - objavio je Filip Đukić na Instagram storiju.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sloba

23.12.2023 22:22

Paula nikog ne bi mogla da usreci. Nesrecni ljudi su sami sebi teski.